Tuotteita
Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus, nopeat toimitukset, ilmaiset palautukset, kotimainen

Anthem MRX 540 7.2 AV-vahvistin

  • Anthem MRX 540 7.2 AV-vahvistin
  • Anthem MRX 540

Anthem

MRX 540 7.2 AV-vahvistin

  • Saatavilla heti varastosta, Toimitusaika 0-3 päivää.

Anthem MRX 540 on uuden MRX-sukupolven 7.2 kanavainen av-vahvistin. MRX -sarja uudistuu lähes jokaisella osa-alueella. Tärkeimpänä ominaisuutena uudistettu ja paranneltu kalibrointijärjestelmä ARC Genesis. ARC Genesis toimii sekä windosilla että macilla.
Anthem MRX 540 on MRX-sarjan vahvistin joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä 7-kanavaan asti. Erinomaista suorituskykyä pieneen kotiteatteriin ilman yli jääviä kanavoita. Loistava tapa tuoda ensiluokkaista ääntä mihin tahansa kotiteatteriin tai mediahuoneeseen. Integroi älytelevisio tai projektori saumattomasti 7 HDMI-sisääntulolla ja 2 ulostulolla ja laajennetulla eARC:lla. Ultra HD -signaalit kulkevat muuttumattomana jopa 18,2 Gbps: n nopeudella Dolby Vision-, HDR- ja Hybrid Log Gamma -tukien avulla.

Anthem Web -käyttöliittymä on nyt sisäänrakennettu kaikkiin MRX-vahvistimiin ja AVM-prosessoreihin. Puhelimen, tabletin tai kannettavan tietokoneen avulla omistajat voivat helposti käyttää mitä tahansa toimintoa tai asetusta ja tehdä muutoksia lennossa.
Web-käyttöliittymää voidaan käyttää myös kaiuttimien viiveiden ja tasojen kalibrointiin ja verkkoasetusten / ohjausvaihtoehtojen määrittämiseen. Lähdelaitteet voidaan nimetä uudelleen, mikä yksinkertaistaa asennusta mahdollistamalla käyttämättömien lähteiden poistamisen.

2 199,00 €
-
+

Tekniset tiedot

  • Anthem MRX 540
big_image

Anthem

MRX 540 7.2 AV-vahvistin