Tuotteita

 Yli 100 euron tilauksille nopea ilmainen toimitus  30 päivää maksuaikaa ilmaiset palautukset

Anthem MRX 740 11.2 AV-vahvistin

  • Anthem MRX 740 11.2 AV-vahvistin
  • Anthem MRX 740

Anthem

MRX 740 11.2 AV-vahvistin

  • Toimitusaika 4-14 päivää.

Anthem MRX 740 on uuden MRX-sukupolven 11.2 kanavainen av-vahvistin. MRX -sarja uudistuu lähes jokaisella osa-alueella. Tärkeimpänä ominaisuutena uudistettu ja paranneltu kalibrointijärjestelmä ARC Genesis. ARC Genesis toimii sekä windosilla että macilla.
Anthem MRX 740 on loistava tapa tuoda ensiluokkaista ääntä mihin tahansa kotiteatteriin tai mediahuoneeseen. Integroi älytelevisio tai projektori saumattomasti 7 HDMI-sisääntulolla ja 2 ulostulolla ja laajennetulla eARC:lla. Ultra HD -signaalit kulkevat muuttumattomana jopa 18,2 Gbps: n nopeudella Dolby Vision-, HDR- ja Hybrid Log Gamma -tukien avulla.

Anthem Web -käyttöliittymä on nyt sisäänrakennettu kaikkiin MRX-vahvistimiin ja AVM-prosessoreihin. Puhelimen, tabletin tai kannettavan tietokoneen avulla omistajat voivat helposti käyttää mitä tahansa toimintoa tai asetusta ja tehdä muutoksia lennossa.
Web-käyttöliittymää voidaan käyttää myös kaiuttimien viiveiden ja tasojen kalibrointiin ja verkkoasetusten / ohjausvaihtoehtojen määrittämiseen. Lähdelaitteet voidaan nimetä uudelleen, mikä yksinkertaistaa asennusta mahdollistamalla käyttämättömien lähteiden poistamisen.

3 499,00 €
-
+

Tekniset tiedot

  • Anthem MRX 740
big_image

Anthem

MRX 740 11.2 AV-vahvistin