Tuotteita

Nopea ilmainen toimitus  - Ilmainen palautus

Denon AH-D7200 kuulokkeet

  • Denon AH-D7200 kuulokkeet
  • Denon AH-D7200 kuulokkeet lifestyle

Denon

AH-D7200 kuulokkeet

  • Toimitusaika 0-3 päivää.

Denon AH-D7200 on uusi referenssitason kuulokemalli, jonka suunnittelussa on hyödynnetty yli 50 vuoden kokemusta kuulokkeiden kehittelyssä ja suunnittelussa. Olemme hioneet ammattitaitoamme kuulokkeiden valmistuksessa yli viisi vuosikymmentä jotta kuulokkeet kuulostaisivat ja tuntuisivat parhaalta mahdolliselta niin että haluat vain jatkaa kuuntelemista.

Kuulokkeissa käytetään Denonin ainutlaatuisia Japanissa valmistettuja FreeEdge -elementtejä, jotka tuottavat erittäin tarkan äänen todella pienellä säröllä. Elementit on kiinnitetty värinää ehkäiseviin yhdistevaimentimiin ja kokonaisuus sijaitsee oikeasta pähkinäpuusta tehdyssä koteloinnissa jotta äänestä saadaan lämmin ja eloisa.

Denonin vaatimusten mukaan Japanissa valmistettu irroitettava 7N-puhtausluokan kuparikaapeli varmistaa parhaan mahdollisen signaalin kulun, ja päässä oleva liitin on koneistettua metallia. Korvakupit on ripustettu aidosta lampaannahasta päällystettyyn pantaan jossa on ergonomisesti muotoillut ripustimet, ja muistavasta materiaalista tehdyt korvapehmusteet on päällystetty erityisesti AH-D7200 kuulokkeisiin suunnitellulla erittäin pehmeällä keinonahalla. Kaikki kuulokkeiden suunnitteluratkaisut on tehty ilman kompromisseja jotta saavutetaan paras mahdollinen äänenlaatu ja mukavuus - eli täydellinen kuuntelukokemus.

Normaali hinta: 799,90 €

Special Price 699,00 €

-
+

Tekniset tiedot

  • Suljettu rakenne
big_image

Lisätietoa

EISA KUULOKKEET 2017-2018 Kuulokkeita valitessa mukavuudelle ei voi laittaa hintaa. Kiitos pähkinäpuisten kuulokekuppien ja lampaannahkaisen sangan, nämä kuulokkeet ovat yhdet mukavimmista käyttää – ja niiden äänikin hellii korvia. Denon AH-D7200 kuulostaa rikkaalta ja ylelliseltä, ideaalinen pitkiin kuuntelusessioihin lempimusiikkisi parissa. Sen uudet FreeEdge-elementit – jotka ovat muistimateriaalilla pehmustetussa suljetussa kuulokekupissa – antavat musiikilla upean silauksen niin ettei ääni ikinä kuulosta karkealta. Mahtava paluu ruotuun Denonilta. Elementit on kiinnitetty värinää ehkäiseviin yhdistevaimentimiin ja kokonaisuus sijaitsee oikeasta pähkinäpuusta tehdyssä koteloinnissa jotta äänestä saadaan lämmin ja eloisa. Korvakupit on ripustettu aidosta lampaannahasta päällystettyyn pantaan jossa on ergonomisesti muotoillut ripustimet, ja muistavasta materiaalista tehdyt korvapehmusteet on päällystetty erityisesti AH-D7200 kuulokkeisiin suunnitellulla erittäin pehmeällä keinonahalla. Kaikki kuulokkeiden suunnitteluratkaisut on tehty ilman kompromisseja jotta saavutetaan paras mahdollinen äänenlaatu ja mukavuus - eli täydellinen kuuntelukokemus.

Denon

AH-D7200 kuulokkeet