Tuotteita

Denon DP-200USB täysautomaattinen levysoitin

  • Denon DP-200USB hopea
  • Denon DP-200USB täysautomaattinen levysoitin

Denon

DP-200USB täysautomaattinen levysoitin

  • Saatavilla heti varastosta, Toimitusaika 0-3 päivää.

Denon DP-200USB on täysautomaattinen levysoitin, jolla voi helposti muuntaa analogisia levyjä digitaalisiksi tiedostoiksi ja tallentaa ne USB muistitikulle. USB muistin käyttö helpottaa digitaalisten tiedostojen kuljetusta eikä tietokoneen tarvitse olla levysoittimen lähellä.

DP-200USB:n sisäänrakennettu Phono equalisaattorin avulla nautit musiikista mini audio järjestelmillä tai radio-kasettisoittimella, jossa ei ole PHONO liitintä. (Phono equalisaattori voidaan kytkeä päälle ja pois.)

Normaali hinta: 299,00 €

Special Price 229,00 €

-
+

Tekniset tiedot

  • Automaattinen
  • Levysoittimen taajuuskorjain sisäänrakennettuna (valittava)
  • Vetotapa: Hihna
  • Neula MM
  • Mitat (L x S x K) mm 360 x 358 x 96
  • Paino 3,2 Kg
big_image

Lisätietoa

Tallenna levysi helposti USB muistille: Laita USB muistitikku etupaneelin USB porttiin, paina Start ja Record painikkeita ja DP-200USB muuntaa levyn digitaalisiksi tiedostoiksi. Et tarvitse tietokonetta. Kun laitat USB muistitikun DENON S-52DAB tai RCD-M37DAB USB porttiin, voit nauttia musiikkitiedoista Denonin audio tuotteiden tunnetulla korkealaatuisella äänellä. Voit myös tallentaa musiikin USB soittimeen, joka tukee MP3 tiedostoja ja nauttia niiden kuuntelusta suoraan soittimella. Sisältää myös Trans Music Manager, jolla hallitaan kappalenumeroita ja tietoja: DP-200USB toimitetaan yhdessä Trans Music Manager (CD-ROMilla) joka tunnistaa hiljaiset kohdat kappaleiden välissä automaattisesti jakaa kappalenumerot. Voit myös käyttää tietokonetta Gracenote® music ID palvelun käyttöön ja kappaletietojen hakuun. Sisäänrakennettu Phono equalisaattori: DP-200USB:n sisäänrakennettu Phono equalisaattorin avulla nautit musiikista mini audio järjestelmillä tai radio-kasettisoittimella, jossa ei ole PHONO liitintä. (Phono equalisaattori voidaan kytkeä päälle ja pois.) Täysautomaattinen soitin: Kun valitset levykoon 30cm (12") tai 17cm (7"), äänivarsi siirtyy automaattisesti oikeaan kohtaan levyn alkuun ja levyn loputtua äänivarsi palautuu alkuperäiseen asentoon. Tällä automaattisella toiminnolla on helppo toistaa levyjä DP-200USB:lla. Alumiininen valettu levylautanen: DP-200USB:ssa on alumiininen valettu levylautanen, joka on painava ja pyörii vakaasti. Trans Music Manager toiminnot: Automaattinen MP3 jakaja: Tunnistaa hiljaiset kohdat kappaleiden välissä ja numeroi kappaleet automaattisesti / Manuaalinen MP3 jakaja: Kappaleiden merkintä manuaalisesti / Auto Music ID Record: tallentaa musiikkitiedot automaattisesti mukaanlukien kappaleiden nimet / Manual MusicID Record: tallentaa musiikkitiedot manuaalisesti mukaanlukien kappaleiden nimet / Tarvittava käyttöjärjestelmä: Microsoft® Windows® Vista/XP/2000 / Kieli: englanti, saksa, ranska

Denon

DP-200USB täysautomaattinen levysoitin