Tuotteita

Nopea ilmainen toimitus  - Ilmainen palautus

Epson EH-TW9400 4K-projektori

 • Epson EH-TW9400 4K-projektori
 • Epson EH-TW9400

Epson

EH-TW9400 4K-projektori

 • Saatavilla heti varastosta, Toimitusaika 0-3 päivää.

Hyvitämme vähintään 300 euroa toimivasta projektorista.

Koe elokuvateatterin taika kotonasi tällä EH-TW9400 PRO-UHD HDR skaalaavalla 4K -projektorilla, joka hyödyntää Epsonin 3LCD-tekniikkaa. Nauti valkokangaselämyksestä kotonasi uusimmalla 4K-sisällöllä tällä edullisella kotiteatteriprojektorilla, joka tarjoaa tarkan kuvan ja uskomattoman korkean kontrastisuhteen sekä kattavat liitännät ja helpon asennuksen. 3LCD-tekniikka – ei sateenkaariefektiä Vältä sateenkaariefekti Epsonin projektoreilla, jotka käyttävät kolmea erillistä LCD-sirua tuottamaan samanaikaisesti punaista, vihreää ja sinistä valoa.


Yksisiruisella DLP-tekniikalla toimivat projektorit käyttävät puolestaan pyörivää kiekkoa tuottamaan värit yksi toisensa jälkeen. Tällöin terävien reunojen sijaan jotkut katsojat voivat kokea sateenkaariefektin, eli häiritsevän ja luonnottoman värireunuksen. Tuota elämyksiä Epsonin kotiprojektoreilla. Mullista arkesi, tarkoitti se sitten lempiurheilulajisi tai elokuvaklassikoiden katselua, lempisarjasi suoratoistoa tai uusimpien pelien pelaamista. Voit vangita kaikkien huomion vaikuttavalla 300 tuuman näytöllä ja tuoda perheen ja ystävät yhteen kokemaan nämä unohtumattomat hetket. Sulavampaa ja nopeasti liikkuvaa toimintaa Jopa nopeimmissa toimintakohtauksissa kuvan interpolointi ja yksityiskohtien parannus varmistavat, että elokuvat ovat teräviä ja tasaisia. Kuvan interpolointitekniikka vähentää nopeasti liikkuvien kohtausten liike-epäterävyyttä lisäämällä uusia kuvia alkuperäisten väliin. Tämä vähentää kuvan epätarkkuutta ja tekee liikkuvista kuvista sujuvampia ja terävämpiä. PRO-UHD Nauti uskomattoman luonnollisista Full HD -resoluution ylittävistä kuvista PRO-UHD-projektoreillamme, jotka hyväksyvät 4K UHD-sisällön ja skaalaavat ei-4K-sisällön. 4K PRO-UHD1 terävien ja selkeiden kuvien tuottamiseen: 4K-skaalaus, Full HD-, UHD BD- ja HDR-tuki Tutustu ominaisuuksiin, jotka antavat todellista lisäarvoa ja tekevät PRO-UHD-kokemuksesta niin erikoislaatuisen.

2 799,00 €
-
+

Tekniset tiedot

 • Epson EH-TW9400
 • 3LCD-tekniikka, RGB, nestekidesuljin
 • Valkovalotehto: 2.600 Lumen
 • Värivaloteho: 2.600 Lumen
 • Tarkkuus: 
 • Full HD 1080p, 1920 x 1080, 16:9, Upscale 4K
 • Kontrastisuhde: 1.200.000 : 1
 • Lamppu: UHE, 250 W, 3.500 h Käyttöikä, 5.000 h Käyttöikä (Säästötilassa)
 • Linssinsäätö:Moottoroitu - Pystysuuntainen ± 96,3 %, vaakasuuntainen ± 47,1 %
 • Heijastussuhde 1,35 - 2,84:1
 • 520‎ x 450 x 193 mm (Leveys x Syvyys x Korkeus)
 • 11 kg

Lisätietoa

HDR saa aikaan optimaalisen visuaalisen elämyksen kasvattamalla kontrastisuhdetta, jolloin näytön tummimpien ja vaaleimpien alueiden vaihteluväli on huomattavasti suurempi. Se antaa kuville enemmän syvyyttä ja tuo esiin uskomattomia yksityiskohtia tavalla, joka ei aiemmin ole ollut mahdollista. Eikä siinä kaikki. Se tekee väreistä myös runsaampia, mikä saa kuvat tuntumaan luonnollisemmilta ja kuitenkin voimakkailta ja ennen kaikkea vaikuttavammilta. HDR-tuen ansiosta voit nyt hyödyntää uusinta saatavilla olevaa HDR-sisältöä. Joustava sijoittelu ja ominaisuudet takaavat todellisen teatterikokemuksen kotona Kaipaatko joustavuutta asennukseen? Epsonin asennustoimenpide on nopea ja yksinkertainen ensiluokkaisen optisen zoomaussuhteen ansiosta, ja linssinsiirto-ominaisuuden avulla kuvaa voi säätää korkeussuunnassa jopa ± 96,3 prosenttia ja vaakasuunnassa jopa ± 47,1 prosenttia. Lisäksi moottoroitu zoomaus, tarkennus ja linssin siirto voi tallentaa jopa 10 eri asentoa, joten voit helposti vaihtaa kuvasuhdetta yhdellä painikkeen painalluksella. Laadukkaan optisen zoomauksen ansiosta kaapelitkin voivat olla lyhyempiä, mikä varmistaa, että mahdollinen signaalin heikkeneminen jää mahdollisimman pieneksi. Lisäksi projektori voidaan kalibroida ammattimaisten ISF-standardien mukaisesti, mikä lisää hallintaa entisestään. Nauti viihteestä jopa seitsemän vuoden ajan1 Lamppujen käyttöikä on jopa 5 000 tuntia1, joten voit katsoa elokuvan joka päivä seitsemän seuraavan vuoden ajan niitä vaihtamatta. Epson-projektorit tunnetaan luotettavuudestaan, joten sinun ei tarvitse murehtia sitä, että kiinnostavasta elokuvasta, pelistä tai TV-ohjelmasta jäisi minuuttiakaan näkemättä. Tilattu lisää, seuraavan erän toimitus ei ole vielä tiedossa.

Epson

EH-TW9400 4K-projektori