Tuotteita
Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus, nopeat toimitukset, ilmaiset palautukset, kotimainen
remove

Heos 5 langaton kaiutin

 • Heos 5 langaton kaiutin
 • Heos 5 valkoinen
 • Heos 5 valkoinen 1
 • Heos 5 taka

Heos

HEOS 5 HS2 langaton kaiutin

 • Saatavilla heti varastosta, Toimitusaika 0-3 päivää.

Tehtaan huoltamia/vaihtamia laitteita poistohintaan. Takuu 1 vuosi.
2 mustaa, 1 valkoinen jäljellä.
Eleganssi kohtaa suorituskyvyn.
Ihanteellinen keskikokoisiin ja suuriin huoneisiin, kuten ruokailuhuoneisiin, suurempiin makuuhuoneisiin ja toimistoihin tai pienempiin olohuoneisiin.
Tämä kauniisti muotoiltu keskikokoinen kaiutin toistaa musiikkia pilvipalveluista, puhelimeen tai taulutietokoneeseen tallennettua musiikkia sekä USB- ja NAS-lähteitäkin. Ole ahne, me hoidamme loput.
Se sisältää myös neljän kaiutinelementin, yhden passiivielementin ja neljän D-luokan vahvistimen yhdistelmän, jota ohjaa huippuluokan digitaalinen signaalinkäsittely, joka on luotu studiossa. Teknisen tekstin käännös: Todella älykkäät ihmiset ovat rakentaneet tämän upeista osista ja sinä voit kuulla sen jokaisessa tahdissa.

Normaali hinta: 479,00 €

Special Price 250,00 €

-
+

Tekniset tiedot

 • Kaiutinelementit: kaksi diskanttia, kaksi midbassoa
 • Kotelon tyyppi: passiivisäteilijä
 • Vahvistinkanavat 4
 • 3.5mm äänitulo kyllä (1)
 • Langallinen verkko Ethernet
 • Langaton verkko 802.11a/b/g/n verkot 2.4GHz ja 5Ghz taajuuksilla
 • Sijoitus vaakatasoon
big_image

Lisätietoa

Arvostelut ja palkinnot EISA-palkinto Denon HEOS monihuonejärjestelmälle “Denon HEOS-mallisto tarjoaa kaikki tarvittavat komponentit vaikka koko kodin kattavaan, monipuoliseen langattomaan äänentoistojärjestelmään. Järjestelmä sisältää useita plug & play -tyyppisiä hyvä-äänisiä kaiutinyksiköitä – HEOS 1, 3 5 ja 7. HEOS Amp ja HEOS Link mahdollistavat muidenkin kaiuttimien tai ohjelmalähteiden kytkennän järjestelmään. HEOS HomeCinema on taas sarjaan kuuluva soundbar-kaiutin ja HEOS Extend on täydellinen tapa parantaa Wi-Fi verkon kuuluvuutta langatonta musiikin toistoa varten. Koko järjestelmää hallitaan ja käytetään helppokäyttöisellä HEOS-sovelluksella (Android ja iOS), tarjoten muun muassa Spotify, Tidal ja Deezer -suoratoistopalvelut sekä TuneIn-internet-radion. Kaiuttimet kykenevät yllättävän syvään bassontoistoon, tasapainoiseen keskiääneen ja huoneen täyttävään energiaan. HEOS on täydellinen tapa levittää laadukasta ääntä ympäri kodin. HEOS on testivoittaja T3 julkaisussa ja saavutti Platinum Award palkinnon “HEOS by Denon on valintamme monihuonejärjestelmäksi. Musikaalinen ja täynnä ominaisuuksia kuten USB-toisto, terästettynä toimivalla sovelluksella, järjestelmä on loistava suorittaja!” T3 Kategoria: Paras kotiäänentoisto – HEOS by Denon ”Sonos on hallinnut monihuonejärjestelmien markkinoita, mutta HEOS vie voiton tarjoten valikoiman hyvä-äänisiä kaiuttimia, loistavan sovelluksen ja erinomaisen hinta-laatusuhteen.” T3: ”HEOS by Denon järjestelmän avulla voit avata musiikintoiston koko kotiisi.” M3-Award “Yksinkertaisesti loistava tuote!”

Heos

HEOS 5 HS2 langaton kaiutin