Tuotteita

Nopea ilmainen toimitus  - Ilmainen palautus

Heos Bar soundbar

  • Heos Bar soundbar
  • Heos Bar soundbar lifestyle

Heos

Bar soundbar

  • Toimitusaika 0-3 päivää.

Tehtaan huoltamia/vaihtamia laitteita poistohintaan. Takuu 1 vuosi.
HEOS Barin poikkeuksellinen suorituskyky kohentaa järjestelmäsi ääntä TV:tä tai Blu-ray-elokuvaa katsellessa, säilyttäen samalla soundbar-kaiuttimen elegantin muotoilun – ja tuoden mahdollisuuden musiikin suoratoistoon.

KOHOTIMME RIMAA.
Sijoitat HEOS Barin sitten tasolle tai asennat seinään, saat sillä kotiisi jännittävän HD-kotiteatterin ja upeaa musiikin suoratoistoa. Murra äänivallit ja täytä huone äänellä, jonka TV:si ansaitsee. HEOS Barin poikkeuksellinen suorituskyky perustuu loistavaan signaaliprosessointiin ja vahvistimeen sekä yhdeksään korkealuokkaiseen kaiutinelementtiin. Se on hyvä lisä jopa suurimmille TV-näytöille. Neljän 4K-yhteensopivan HDMI-liittimen ansiosta voit käyttää HEOS Baria jopa useamman äänilähteen kotiteatterissa. HEOS-integraatio pitää huolen siitä, etä voit myös kuunnella haluaamasi musiikkia langattomasti.

PARANNA BASSOA
Jos haluat elokuviin järeää bassoa, yhdistä HEOS BARIN helposti HEOS Subwooferiin. Myydään erikseen.
1 049,00 €
-
+

Tekniset tiedot

  • HEOS BAR Soundbar
  • 4 HDMI-sisääntuloa ja HDMI-ulostulo
  • Älykäs IR-ohjaus
  • D-luokan digitaalivahvistin
  • Wifi & Ethernet
big_image

Lisätietoa

TÄYDELLINEN ÄÄNI HELPOSTI. Asetukset ja käyttö ovat helppoja. Liitä vain HEOS Bar televisiosi HDMI ARC -sisääntulo. Minuuttien päästä soundbar on valmis soimaan. Voit hallita kotisi äänimaailmaa HEOS sovelluksella tai ohjata HEOS Baria TV:si kaukosäätimellä. Helppoa, eikö? KOHTAA 4K ULTRA HD HEOS Bar on varautunut tulevaisuuteen tuoreimmilla HDMI-standardeilla. Neljän HDMI 2.0a/HDCP 2.2 -sisääntulon kautta voit nauttia elokuvista 4K Ultra HD -laatuisena. Jos TV:ssäsi on rajalliset 4K vaihto-ominaisuudet, ei hätää. Liitä vain 4K-lähteesi suoraan soundbariin. Parasta monikanavaääntä varten HEOS Bar tarjoaa luokkansa monipuolisimman ääniformaattituen, mukaan lukien Dolby TrueHD:n ja DTS-HD Master Audion. HEOS Bar tukee myös HDR-videoformaatteja HDR10 ja Dolby Vision. Dolby Vision muokkaa kotiteatteri- ja pelikokemusta uskomattomalla kontrastilla ja värillä.

Heos

Bar soundbar