Tuotteita

Nopea ilmainen toimitus  - Ilmainen palautus

Heos HomeCinema soundbar

 • Heos HomeCinema soundbar
 • Heos HomeCinema subwoofer
 • Heos soundbar
 • Heos HomeCinema

Heos

HomeCinema soundbar & subwoofer

 • Saatavilla heti varastosta, Toimitusaika 0-3 päivää.

Nykypäivän televisioiden entisestään ohentuessa, sama tapahtuu televisioiden äänelle. HEOS HomeCinema tarjoaa todellisen laaja-alaisen hifi-tason äänen jotta voit nauttia TV-ohjelmista, elokuvista ja musiikkikappaleistasi täysipainoisesti.
HEOS HomeCinema soundbar-kaiuttimeessa on kaksoisvahvistetut midbassokaiuttimet ja diskantit sekä kehittynyt DSP prosessointi jotka toimivat täydellisesti yhdessä langattoman subwooferin kanssa.

Normaali hinta: 849,00 €

Special Price 599,00 €

-
+

Tekniset tiedot

 • D-Luokan vahvistin kaiuttimille
 • D-Luokan vahvistin subwooferille
 • 2 x midbassoelementit
 • 2 x 20mm soft dome-diskantit
 • DSP-signaaliprosessori
 • Virtual surround prosessointi
 • Mitat: 82 x 1017 x 94 mm.
big_image

Lisätietoa

HEOS HomeCinema kaiuttimen Dolby Digital, Dolby Digital Plus ja DTS tuen ansiosta kaiutin purkaa elokuvien ja musiikin surround-ääniraidat oikein ja kehittyneen DSP prosessoinnin avulla ääniraidoista tehdään mukaansatempaava Virtual Surround äänielämys. Arvostelut ja palkinnot: Tek.no "Denon HEOS HomeCinema on erittäin hyvä soundbar." Hifitest.de […] on vaikeaa löytää Soundbaria paremmilla ominaisuuksilla. T3 Kategoria: Paras kotiäänentoisto – HEOS by Denon ”Sonos on hallinnut monihuonejärjestelmien markkinoita, mutta HEOS vie voiton tarjoten valikoiman hyvä-äänisiä kaiuttimia, loistavan sovelluksen ja erinomaisen hinta-laatusuhteen.” T3: ”HEOS by Denon järjestelmän avulla voit avata musiikintoiston koko kotiisi.” HEIMKINO arvostelussa “outstanding” ja huippupisteet 1,1 sekä “Praxistipp” palkinto! “HEOS perheen laajentaminen HomeCinema soundbar-kaiuttimella on loistava päätös […] sinulla tulee olemaan vaikeuksia löytää paremmin varusteltu soundbar kuin tämä.” “Toistettaessa blu-ray -levyä järjestelmä paljastaa todella iskevän basson joka antaa mille tahansa toimintakohtaukselle halutun iskevyyden.” EISA-palkinto Denon HEOS monihuonejärjestelmälle “Denon HEOS-mallisto tarjoaa kaikki tarvittavat komponentit vaikka koko kodin kattavaan, monipuoliseen langattomaan äänentoistojärjestelmään. Järjestelmä sisältää useita plug & play -tyyppisiä hyvä-äänisiä kaiutinyksiköitä – HEOS 1, 3 5 ja 7. HEOS Amp ja HEOS Link mahdollistavat muidenkin kaiuttimien tai ohjelmalähteiden kytkennän järjestelmään. HEOS HomeCinema on taas sarjaan kuuluva soundbar-kaiutin ja HEOS Extend on täydellinen tapa parantaa Wi-Fi verkon kuuluvuutta langatonta musiikin toistoa varten. Koko järjestelmää hallitaan ja käytetään helppokäyttöisellä HEOS-sovelluksella (Android ja iOS), tarjoten muun muassa Spotify, Tidal ja Deezer -suoratoistopalvelut sekä TuneIn-internet-radion. Kaiuttimet kykenevät yllättävän syvään bassontoistoon, tasapainoiseen keskiääneen ja huoneen täyttävään energiaan. HEOS on täydellinen tapa levittää laadukasta ääntä ympäri kodin. HEOS on testivoittaja T3 julkaisussa ja saavutti Platinum Award palkinnon “HEOS by Denon on valintamme monihuonejärjestelmäksi. Musikaalinen ja täynnä ominaisuuksia kuten USB-toisto, terästettynä toimivalla sovelluksella, järjestelmä on loistava suorittaja!”

Heos

HomeCinema soundbar & subwoofer