Tuotteita

Nopea ilmainen toimitus  - Ilmainen palautus

McIntosh MA8950 Integroitu Vahvistin

 • McIntosh MA8950 Integroitu Vahvistin
 • McIntosh MA8950 Integroitu Vahvistin
 • McIntosh MA8950 Integroitu Vahvistin

McIntosh

MA8950 Integroitu Vahvistin

 • Toimitusaika 4-14 päivää.

MA8950:n edeltäjä, MA8900, on ollut erittäin suosittu malli McIntoshin integroitujen vahvistimien valikoimassa. Uutuus kirii edeltäjänsä huimaa suorituskykyä edelleen mm. virtalähteen parannuksilla, sekä tuomalla huipputason DA2-digitaalikortin vakiovarusteluun.

Yli 34 kilon massa kertoo siitä, että kyseessä on vakuuttava vahvistin. Autoformer™ -muuntajat takaavat, että kaiuttimesi saavat kaikissa tilanteissa minimissään 200 wattia käytännössä särötöntä tehoa per kanava riippumatta siitä onko kaiuttimien impedanssi 2, 4 tai 8 ohmia. MA8950 Autoformereiden ansiosta vahvistimen sovitus kaiuttimiin on optimaalinen. Näin vahvistin myös toimii hämmästyttävän viileänä, mikä osaltaan edesauttaa McIntoshille tunnusomaista, perinteisesti vuosikymmeniä palvelevaa luotettavuutta.

Vahvistimessa on 9 analogista tuloa, jotka koostuvat yhdestä balansoidusta XLR- ja kuudesta RCA-stereotulosta, sekä MC- ja MM-tuloista levysoittimien liittämistä varten. MC-tulossa on säädettävä kuormitus, joten käytännössä mikä tahansa äänirasia istuu MA8950:n seuraan hienosti. Kaikki analogiset RCA-liittimet on kullattu ja valmistettu korkealaatuisesta massiivimessingistä, jolla varmistetaan puhdas signaalitie ja tukeva maadoitus. MA8950 sisältää myös etu- ja pääteasteen RCA-erotusmahdollisuuden, jos haluat kytkeä siihen esimerkiksi toisen huoneen vahvistimen, huonekorjaimen tai subwooferin. Myös kiinteä RCA-anto löytyy esimerkiksi analogista tallennusta varten.

Digitaalista musiikkia ja television yhdistämistä varten vahvistimeen on asennettu valmiiksi DA2 Digital Audio Module -kortti. DA2:ssa on 7 digitaalista äänituloa: 2 koaksiaalista, 2 optista, 1 USB ja 1 MCT (käytettäväksi MCT-sarjan SACD / CD-pyörittimien kanssa) sekä 1 HDMI-tulo (TV:n ARC-kytkentä). DA2:n sydämenä sykkii uuden sukupolven 32-bittinen ja Quad-balansoitu arkkitehtuuri. Tämä audiofiililaatuinen DAC omaa laajemman dynaamisen alueen ja entistä pienemmän harmonisen särön. DA2 tukee korkean resoluution digitaalista äänentoistoa. USB-tulo tukee studiolaatuisia formaatteja jopa DSD512- ja DXD-muodoissa aina 384 kHz näytetaajuuteen asti, kun taas koaksiaaliset ja optiset tulot voivat purkaa digitaalisen musiikin jopa 24-bit / 192 kHz -tasolle asti.
11 490,00 €
-
+

Tekniset tiedot

 • Vahvistinteho: minimi 200W per kanava (8/4/2 Ohm)
 • Dynaaminen kapasiteetti: 3,1 dB
 • Harmoninen särö: 0,005 % (maks. 400W pursketeholla molempiin kanaviin)
 • Taajuusvaste: 10 Hz - 100 kHz +0 dB, -3 dB
 • Virrankulutus valmiustilassa: alle 0,25 W
 • Mitat (L x K x S): 44,5 x 19,4 x 47,6 cm
 • Paino: 34,1 kg
big_image

Lisätietoa

HDMI ARC -tulo mahdollistaa yhteensopivalla liitännällä varustetun television liittämisen. Näin televisioon ja elokuviin saadaan äänimaailma, jollaista television kaiuttimet tai soundbarit eivät alkuunkaan kykene tarjoamaan. DA2 tukee myös monikanavaisia Dolby®- ja DTS® -ääniformaatteja, jotka muunnetaan pieteetillä stereomuotoon. Kun CEC-tiedonsiirto on käytössä sekä vahvistimessa että televisiossa, television kaukosäädin voi ohjata MA8950:n äänenvoimakkuutta. DA2 voidaan korvata tulevilla moduuleilla, jotta MA8950 pysyy ajan tasalla uusien digitaalisten äänimuotojen ja tekniikoiden kehittyessä. DA2 on saanut Roon Tested -merkinnän Roon Labsilta, mistä voi olla erityistä hyötyä, jos sinulla on laaja digitaalinen musiikkikirjasto. Sekä Roon että McIntosh ovat profiloineet ja testanneet laitteen täydellisen yhteensopivuuden varmistamiseksi. Roon tunnistaa laitteen automaattisesti ja asettaa sen ominaisuuksille optimoidut ääniasetukset automaattisesti. Ei valintaruutujen selailua ´tai ylimääräistä klikkailua; Roon Tested -laitteet tunnistetaan ja määritetään automaattisesti parasta kuuntelukokemusta varten.

McIntosh

MA8950 Integroitu Vahvistin