Tuotteita

 Yli 100 euron tilauksille nopea ilmainen toimitus  30 päivää maksuaikaa ilmaiset palautukset

MCR-N670D stereojärjestelmä

Yamaha

MCR-N670D stereojärjestelmä

  • Toimitusaika 4-14 päivää.

Yamaha MCRN670D-stereosarjan keskusyksikkö (CDNT670D) on varustettu verkkoon kytkennällä, joko langattomasti (WLAN) tai kaapelilla (LAN). Tämä laajentaa huomattavasti musiikkimahdollisuuksia suoratoistopalveluihin, verkkokovalevyihin tai voit hakea tietokoneellasi olevaa musiikkia. Voit hakea uusia verkkopohjaisia radiokanavia maailmanlaajuisesti (Airable) perinteisen FM-radion lisäksi. MCRN670D-stereosarja tukee myös korkeanresoluution WAV/FLAC/AIFF 192 kHZ/24-bit musiikkilähteitä. Voit myös suorittaa Airplay yhteyden iOs-käyttöjärjestelmän tuotteilla. Myös Bluetooth-yhteys onnistuu sekä Bluetooth välitys yhteensopiviin erimerkkisiinkin Bluetooth-kuulokkeisiin.

MCRN670D-stereosarjan tasokasta teknistä toteutusta, kuten CD-soittimen muuttuva nopeuksellinen puskurointi joka vakauttaa levyn pyörimisnopeuden, vähentää värähtelyä ja mekaanista häiriötä toiston aikana. Stereosarjan ulkoinen olemus on pelkistetty, omaten kuitenkin ylellisen muotoilun piirteitä jotka ovat tunnusomaisia jokaiselle Yamaha HiFi-tuotteelle. Alumiini etupaneeli, pyöritettävät nupit sekä CD-soittimen ohut levykelkka.

MCRN670D-mallissa on Yamahan perinteinen HiFi-komponenttien kauniin yksinkertainen ja ainutlaatuinen muotoilu. Runkoa entisestään tukevoittava alumiininen etupaneeli sekä helppokäyttöiset ja tarkat kytkimet. Jokainen yksityiskohta niin sisältä kuin ulkoakin osoittaa sitoutumistamme erinomaiseen laatuun ja kokonaisuuteen.


849,00 €
-
+

Tekniset tiedot

  • Bluetooth v2.1
  • CD-soitin
  • 2x65W vahvistin
  • Ethernet
  • Wifi
  • MusicCast

Lisätietoa

MusicCast mahdollistaa kodin äänentoiston ohjaamisen yhdellä helppokäyttöisellä ja suomenkielisellä ohjaussovelluksella (iOs/Android). Voit käyttää laajasti musiikin suoratoistopalveluita ja verkkoradiota tai siirtää YSP2700 tuottaman äänen toisiin Yamaha MusicCast-tuotteisiin, kodin langattomassa verkossa.

Yamaha

MCR-N670D stereojärjestelmä