Tuotteita

 Yli 100 euron tilauksille nopea ilmainen toimitus  30 päivää maksuaikaa ilmaiset palautukset

Melco N1A Mediasoitin

  • Melco N1A Mediasoitin

Melco

N1A Mediasoitin

  • Saatavilla heti varastosta, Toimitusaika 0-3 päivää.

Unohda tietokone, vaikeat verkkoviritykset ja hankala musiikin hankkiminen, Melco on tehty tinkimättömään musiikista nauttimiseen.
Japanissa valmistettu Melcon musiikkikirjasto on ratkaisu jokaiselle musiikin ystävälle, joka haluaa vanhan CD-kirjastonsa laadukkaasti ja helposti saataville, ja joka haluaa kuulla musiikin moninkerroin perinteisiä striimauspalveluja tasokkaammalla äänenlaadulla. Melcoon mahtuu tuhansia CD-levyjä tai HiRes-tallenteita. Voit jakaa Melcolta musiikkia kaikkiin kodin huoneisiin esimerkiksi Cambridge Audion palkituille Minx Xi verkkovahvistimille, CXN / 851N striimereille tai CXR-viritinvahvistimille.
2 250,00 €
-
+

Tekniset tiedot

  • Kapasiteetti 4 TB (HDD (2 TB x2)
  • USB-liitännät Backup (USB 3.0), Expansion (USB 3.0), DAC/other (USB 3.0), Other (USB 2.0 front panel)
  • LAN-liitännät LAN (1000BASE-T), Player (1000BASE-T)
  • Mitat (l x k x s) 436 x 70 x 352 mm
  • Paino 7 kg
big_image

Lisätietoa

Melco tarjoilee musiikkisi näppärästi myös esimerkiksi Bluesound, HEOS tai Sonos järjestelmille. Melcon musiikkikirjasto on lisäksi täysin ylivoimainen high-end äänilähde -vaikkapa olohuoneessasi majailevalle huippuluokan hifijärjestelmällesi, jolle voit syöttää Melcosta virheetöntä musiikkia USB-liitäntää käyttämällä. Nimittäin USB DA-muuntimeen kytkettynä Melcosta tulee täysiverinen digitaalisoitin, jonka kautta voit CD ja Hi-Res musiikkikirjastosi ohella käyttää myös Tidalin laadukkaampaa striimauspalvelua (Bubble uPnP ohjelmistolla, Android). Studiotasoisen musiikin hankkiminen on toistaiseksi ollut varsin hankalaa tietokonejumppaa, mutta Melco tekee siitäkin lastenleikkiä. Voit näet linkittää Melcon arcostettuun www.highresaudio.com musiikkikauppaan. Kun ostat mieleisesi musiikin, Melco noutaa tiedostot automaattisesti ja vieläpä tarkistaa niiden olevan virheettömässä kunnossa audiofiililuokan toistoa varten. Tervetuloa kokemaan Melcon täydellisen vakaa, ultralaadukas ja helppokäyttöinen digitaalimusiikin maailma! Tietokonetta ei tarvita asennuksessa, eikä myöskään erikoistietämystä verkkotekniikasta! Melcossa on erityinen verkkoliitäntä musiikkistriimeriä varten ja toinen nettiliikennettä ja ohjausta varten – näin varmistamme korkealaatuisen ja luotettavan musiikintoiston jopa hankalissa verkkoympäristöissä. • Esiasennettu ja valmiiksi säädetty Twonky 7 musiikkipalvelin DSD-tuella. Tukee myös useita muita erikoismediapalvelimia. Selkeä OLED-näyttö etupaneelissa – esittää toistettavan kappaleen tietoja ja toimii myös helppokäyttöisenä käyttöliittymänä neljän näppäimen avulla. • Yksinkertainen käyttövalikko, jossa voit esimerkiksi aktivoida varmuuskopioinnin ulkoiselle kiintolevylle. • Näppärä virtakytkin etupaneelissa – kuten perinteisissä hifilaitteissa. • 15 sekunnin nopea käynnistys. 5 sekunnin sammutus • Huoleton vikatilanteissa – esimerkiksi sähkökatkosten yhteydessä laite ei hukkaa tietoja. Melcoa voi myös käyttää USB:n kautta liitettynä useimpiin DA-muuntimiin, jolloin ohjaus tapahtuu tabletilla tai puhelimella kuin käyttäisi normaalia musiikkistriimeriä. Ohjaus onnistuu standardeilla uPnP sovelluksilla (esim. Audionet Music Manager, Bubble uPnP, Plug Player, Kinsky). • N1A/Z USB-DAC soittimena tukee PCM tiedostoja aina 384 kHz / 32 bit asti, ja DSD-tiedostoja 5.6 MHz double DSD asti

Melco

N1A Mediasoitin