Tuotteita
Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus, nopeat toimitukset, ilmaiset palautukset, kotimainen
remove

Asennus

  • Saat meiltä asennus- ja suunnittelupalvelut stereolaitteista ja kotiteattereista aina monihuonejärjestelmiin.
  • Myös kotiautomaatiot ja akustiikkasuunnittelut saat vaivattomasti kauttamme. Sunnittelemme ja toteutamme projektit tarvittaessa alusta loppuun saakka.
  • Mareksoundilta löytyy ainoana suomessa THX ja ISF koulutetut henkilöt saman katon alta. Näin esim. kotiteattereissa saadaan paras mahdollinen kuva ja ääni laitteista kalibroimalla ne tilaan sopiviin asetuksiin.

Mareksound asennuspalvelut

Saat meiltä asennus- ja suunnitelupalvelut stereolaitteista ja kotiteateattereista aina monihuonejärjestelmiin.

Myös kotiautomaatiot ja akustiikkasuunnittelut saat vaivattomasti kauttamme. Sunnittelemme ja toteutamme projektit tarvittaessa alusta loppuun saakka.

 Mareksoundilta löytyy  THX ja ISF koulutetut henkilöt saman katon alta. Näin esim. kotiteattereissa saadaan paras mahdollinen kuva ja ääni laitteista kalibroimalla ne tilaan sopiviin asetuksiin.

THX on Lucasfilmin kehittämä elokuvateatterien ja äänentoistolaitteiden laatuluokitus. THX-luokitus käsittää niin kuvan kuin äänenkin, ja siihen kuuluu myös monia muita teknisiä vaatimuksia, kuten ilmastointilaitteiden äänitasot. THX-teatterin tulee täyttää kaikki sille asetut vaatimukset, kuten oikeanlainen akustiikka ja kaiutinasettelu sekä ulkoa kuuluvien äänien poistaminen

ISF eli Imaging Science Foundation on näyttöjen kuvanlaadun parantamiseen keskittynyt yritys. ISF kouluttaa alan ammattilaisia kalibroimaan esim. televisioita ja videoprojektoreita ja sillä on maailmanlaajuisesti noin 5000 koulutettua henkilöä.

Jokainen THX ja ISF sertifikaattia käyttävä yritys/henkilö on käynyt läpi koulutuksen, suorittanut hyväksyttävästi kokeet ja hankkinut kalibrointiin tarvittavat välineet.

Referenssit

 Kalibrointi

Teemme sertifikoidut ISF-kuvakalibroinnit televisioille ja projektoreille

Akustiikkasuunnittelu

Teemme yksilöidyt akustiikkasuunnittelut niin toimistoon kuin kotiteatteriin.

Äänikalibrointi

Henkilökuntaamme kuuluu THX-sertifoitu äänikalibroija. Kalibroimme niin stereojärjestelmät kuin vaativat Dolby Atmos-kotiteatterit.

Suunnittelupalvelut

Suunnittelemme alusta loppuun projektisi, oli se sitten ison uudisrakennuksen monihuonejärjestelmä tai olohuoneen stereojärjestelmä.