Tuotteita

 Yli 100 euron tilauksille nopea ilmainen toimitus  30 päivää maksuaikaa ilmaiset palautukset

Panasonic OLED TV TX-65JZ1500E

  • Panasonic OLED TV TX-65JZ1500E
  •  TX-65JZ1500

Panasonic

OLED TV TX-65JZ1500E

  • Toimitusaika 4-14 päivää.

Panasonic OLED TV TX-65JZ1500E JZ1500-sarjan 4K OLED TV sopii sinulle, joka vaadit parasta kuvaa. Mukautettu OLED-näyttö kohtelee elokuvia ja tv-sarjoja tähtien lailla. Tunnet olevasi osa toimintaa, kun käytössä on kiinteällä bassokaiuttimella vasutettu äänijärjestelmä.

Näe se kaikki. Tunne se kaikki.
Tässä. Nyt. Tavallisesta tulee elokuvallinen. Se on paljon enemmän kuin vain elokuvan katselua. Se lumoaa. Ammattimaisten elokuvantekijöiden luoma 4K OLED -televisio tarjoaa upean kuvan, joka kirjaimellisesti vetää sanattomaksi. 3D surroun -ääni herättää aistit, kuin olisit itse elokuvassa. Teknologiamme on tehty liikuttamaan ja inspiroimaan – tekemään arjesta elokuvaa.

Henkeäsalpaava elokuvateatteritasoinen kuvanlaatu
Master HDR OLED Professional Edition ja HCX Pro AI -prosessori – kaikki 4K OLED -televisiot eivät ole samanarvoisia. Ammattilaisille tarkoitettu poikkeuksellisen kirkkauden ja kontrastin mahdollistava 4K OLED -paneeli on valmistettu Japanissa. HCX Pro AI -prosessori analysoi kuvaa samanaikaisesti ja hienosäätää värien tarkkuuden, kontrastin ja kirkkauden luokkansa parhaan suorituskyvyn takaamiseksi.

Anna draaman viedä mukanaan elokuvaäänen kuuluessa taustalla
Dolby Atmos® - Äänijärjestelmämme vie sinut sohvalta elokuvan ytimeen. Sisäänrakennetut kaiuttimet ja bassokaiuttimet bassoäänen tuottamiseksi yhdessä Dolby Atmos® -tekniikan kanssa saavat aikaan mukaansatempaavan äänen ja nostavat viihteen aivan uudelle tasolle.

Älykäs tie loistavaan katselukokemukseen
Auto AI - Premium-luokan televisiomme analysoivat tekoälyn avulla tulolsignaalia ja säätävät kuvan ominaisuuksua saman tien. Auto AI tunnistaa asetukset urheilulle, elokuvalle ja muille tilanteille ja säätää kuvaa sen mukaan. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin rentoutua ja nauttia suorituskyvystä.

Optimaalinen kirkkaus ja väri – kaikissa olosuhteissa
Multi HDR Format – Kaikkien HDR (High Dynamic Range) -muotojen tuen ansiosta ensiluokkaiset televisiomme takaavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn kuvalähteestä riippumatta. Kirkkaus ja väri optimoidaan kohtaus kerrallaan, olipa lähteenä Dolby Vision, HLG, HDR10 tai uusi HDR10 + Adaptive -muoto.
3 490,00 €
-
+

Tekniset tiedot

  •  Mitat jalan kanssa:1,448 x 895 x 350 mm
  • Mitat ilman jalkaa: 1,448 x 835 x 69 mm
  •  Master HDR OLED Professional Edition ‑paneeli 
  • HCX Pro AI -prosessori
  • Game Mode Extreme ‑pelitila
  •  Smart TV ja oma Home Screen 6.0
big_image

Panasonic

OLED TV TX-65JZ1500E