Tuotteita

 Yli 100 euron tilauksille nopea ilmainen toimitus  30 päivää maksuaikaa ilmaiset palautukset

Panasonic OLED JZ2000

  • Panasonic OLED TV TX-65JZ2000E
  • Panasonic OLED JZ2000
  • OLED TV TX-65JZ2000E
  • Maailman paras OLED

Panasonic

OLED TV TX-65JZ2000E

  • Saatavilla heti varastosta, Toimitusaika 0-3 päivää.

Nyt kalibrointi kaupan päälle (arvo 500 euroa). Pääkaupunkiseudulla ilman kilometrikorvauksia.
Lippulaivamallimme JZ2000-sarjan televisio hallitsee kodin viihteen. Elokuvat, ensiluokkainen televisiosisältö, urheilu ja pelit heräävät eloon huippuluokan 4K OLED -näytöllä. Tunnet itsesi osaksi toimintaa integroidun Technics-kaiutinjärjestelmän ansiosta.

Näe se kaikki. Tunne se kaikki.
Tässä. Nyt. Arjesta tulee elokuvaa. Se on muutakin kuin ohjelman katsomista.
Se lumoaa. Elokuvamaailman ammattilaisten luomassa 4K OLED -televisiossamme on henkeäsalpaavan hämmästyttävä kuvanlaatu. 3D Surround Sound hivelee kaikkia aisteja, ja tuntuu kuin olisit mukana elokuvassa. Teknologiamme on tehty liikuttamaan ja inspiroimaan – tekemään arjesta elokuvaa.

Henkeäsalpaava elokuvateatteritasoinen kuvanlaatu
Master HDR OLED Professional Edition ja HCX Pro AI -prosessori – kaikki 4K OLED -televisiot eivät ole samanarvoisia. Ammattilaisille tarkoitettu poikkeuksellisen kirkkauden ja kontrastin mahdollistava 4K OLED -paneeli on valmistettu Japanissa. HCX Pro AI -prosessori analysoi kuvaa samanaikaisesti ja hienosäätää värien tarkkuuden, kontrastin ja kirkkauden luokkansa parhaan suorituskyvyn takaamiseksi.

Mukaansatempaava ääni – tunnet olevasi tapahtumien keskiössä
360° Soundscape Pro – ainutlaatuinen integroitu 360 Soundscape Pro -äänijärjestelmämme siirtää sinut kotisohvalta toiminnan ytimeen. Technicsin säädöillä varustetut sisäänrakennetut kaiuttimet on suunnattu ylös ja sivuille, ja ne tempaavat sinut mukaan elokuvaan Dolby Atmos® -tuen avulla.

Älykäs tapa upeaan kuvaan ja ääneen
Automaattinen tekoäly – JZ2000 analysoi tekoälyn avulla saapuvan signaalin ja säätää välittömästi kuvan ja äänen asetusta. Automaattinen tekoäly tuntee muun muassa urheilulle, livemusiikille ja elokuvakohtauksille parhaiten sopivat asetukset ja säätää ne puolestasi. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin rentoutua ja nauttia suorituskyvystä.

Optimaalinen kirkkaus ja väri – kaikissa olosuhteissa
Multi HDR Format – Kaikkien HDR (High Dynamic Range) -muotojen tuen ansiosta ensiluokkaiset televisiomme takaavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn kuvalähteestä riippumatta. Kirkkaus ja väri optimoidaan kohtaus kerrallaan, olipa lähteenä Dolby Vision, HLG, HDR10 tai uusi HDR10 + Adaptive -muoto.

Täydellinen kuva kaikissa valaistusolosuhteissa
Dolby Vision® IQ optimoi älykkäästi televisiosi kuvan täydellisesti katselutilan mukaan joka hetki. Olipa olohuoneesi sitten täysin pimeä tai kirkkaasti valaistu, Dolby Vision IQ sopeutuu dynaamisesti huoneen muuttuvaan valoon ja tarjoaa parhaan mahdollisen katselukokemuksen.

Kotiteatteri sellaisena kuin ohjaaja sen haluaisi – valaistuksesta riippumatta.
Elokuvantekijätila ja älykäs tunnistus – Elektroniikkatuotemerkit ja johtavat elokuvaohjaajat loivat elokuvantekijätilan. Elokuvan väripaletti, kontrasti, kuvasuhde ja -taajuus asetetaan yhdellä painikkeella juuri sellaisiksi kuin ohjaaja ne tarkoitti. Kuva säädetään automaattisesti muuttuvien valaistustasojen mukaan.

Hämmästyttävä pelinopeus, resoluutio ja liike
Extreme-pelitila – Extreme-pelitilan myötä uusi 4K OLED -televisio on valmiina toimintaan. HCX Pro AI -prosessorimme lähes puolittaa syöttöviiveen*. HDMI 2.1 tukee korkeita kuvataajuuksia (HFR) ja muuttuvaa virkistystaajuutta (VRR) uusimpien pelilaitteiden edellyttämän uudenlaisen realismin saavuttamiseksi.

Normaali hinta: 4 590,00 €

Special Price 3 999,00 €

-
+

Tekniset tiedot

  •  Master HDR OLED Professional Edition ‑paneeli 
  • HCX Pro AI -prosessori
  •  360 ° Soundscape Pro ja Dolby Atmos®
  • Game Mode Extreme ‑pelitila
  •  Smart TV ja oma Home Screen 6.0
big_image

Panasonic

OLED TV TX-65JZ2000E