Tuotteita

TX-65DX900E 4K PRO televisio

 • panasonic TX-65DX900E 4K PRO televisio
 • panasonic TX-65DX900E 4K PRO televisio
 • panasonic TX-65DX900E 4K PRO televisio
 • panasonic TX-65DX900E 4K PRO televisio

Panasonic

TX-65DX900E 4K PRO televisio

 • Saatavilla heti varastosta, Toimitusaika 0-3 päivää.

Myymälän demo uuden takuulla erikoishintaan. Maailman paras LCD- televisio huikealla valoteholla. Kysy kalibrointitarjousta.

Panasonicin uusi lippulaiva TX-65DX900e on esillä myymälässämme.
Kaunis muotoilu kohtaa hienon elokuvamaisen kuvan. Tässä 4K PRO -mallissa, jonka ovat säätäneet oikeat elokuvan tekijät, yhdistyvät Studio Master HCX+ prosessori ja ammattilaistason elokuvanäyttö, joiden ansiosta se tuottaa uskomattoman värien selkeyden, kontrastin ja kirkkauden.
Panasonicin TV-malleissa perusajatuksena on aina ollut kuvan toistaminen juuri sellaisena kuin ohjaaja sen tarkoitti. Tänä vuonna Panasonicin VIERA-TV:t pystyvät tähän paremmin kuin koskaan, sillä uuden 4K Pro -malliston LED LCD -tekniikkaa sekä kuvankäsittelyominaisuuksia on parannettu merkittävästi.

EISA Awards voittaja: Vuoden kotiteatteri televisio
HIFIMAAILMA 5/2016 Testivoittaja.
Arvostettu LJUD & BILD: PARAS TELEVISIO 2016
avForums: Highly recommended Award 2016

Normaali hinta: 5 999,00 €

Special Price 2 199,00 €

-
+

Tekniset tiedot

 • Paneeli 4K ULTRA HD/ammattilaispaneeli
 • Resoluutio 3,840 (L) x 2,160 (K)
 • Paneeli taajuus 4K 3000 Hz BMR IFC
 • Kuva moodit Dynaaminen, normaali, elokuva, True cinema, THX 4K, Custom, PRO1, PRO2, ISFccc
 • Kontrasti Ääretön
 • Väriavaruus Wide Colour
 • Prosessori Quaq Core-Pro
 • Mitat jalan kanssa 1457 x 888 x 334 mm 
 • Mitat ilman jalkaa 1457 x 844 x 64 mm
 • Paino jalan kanssa 42,5 kg
 • Paino ilman jalkaa 34,5 kg
big_image

Lisätietoa

Mitä tarkoittaa HDR?
Nykyiset televisiostandardit perustuvat Standard Dynamic Range -tekniikkaan, joka vakiintui yli 30 vuotta sitten. Alan uusien standardien ansiosta vuonna 2016 HDR-yhteensopivat televisiot pystyvät näyttämään huomattavasti suuremman värivalikoiman ja kontrastin ja tarjoamaan suuren dynaamisen alueen (High Dynamic Range, HDR). Toisin sanoen HDR-yhteensopivat televisiot laajentavat kontrastisuhdetta ja väriavaruutta ja tarjoavat todenmukaisemman ja luonnollisemman kuvan, joka on lähempänä sitä, miten silmämme näkevät oikean maailman. Syvät mustat yhdistyvät erittäin kirkkaisiin huippuvaloihin ja tuloksena on niin luonnollinen kuva, ettei se ole aiemmin ollut mahdollista.

Oletko valmis seuraavaan vaiheeseen? - Ultra HD Premium
Ultra HD Premium on uusi standardi, jonka on laatinut UHD Alliance, alan yhteinen elin, johon kuuluu johtavia elokuvastudioita, kuluttajaelektroniikan valmistajia, sisällönjakajia ja tekniikkayhtiöitä. Panasonic on sen johtokunnan jäsen. Televisio katsotaan Ultra HD Premium -televisioksi vain, jos se täyttää tietyt vaatimukset esimerkiksi näytön tarkkuuden, dynaamisen alueen ja väriasteikon suhteen. Ultra HD Premium -logolla varustettujen tuotteiden on läpäistävä tarkat testit riippumattomissa valtuutetuissa testauslaitoksissa.

Vallankumouksellinen kontrasti Panasonicin oman hunajakennopaneelin ansiosta
DX900:n hunajakennopaneelissa käytetään satoja itsenäisesti ohjattavia valaistusalueita, jotka on fyysisesti erotettu toisistaan. Niiden tarkoituksena on estää LCD-näytöissä kirkkaiden kohteiden ympärillä tavallisesti näkyvä blooming-ilmiö. Toisin sanoen DX900-television kirkkaat alueet pysyvät kirkkaina ja tummat alueet tummina, mikä saa aikaan poikkeuksellisen suuren kontrastin. Juuri sellaisen, jota markkinoiden johtava HDR-toisto tarvitsee.

Himmeämpien alueiden hallinta Panasonicin uudella Studio Master HCX+ -suorittimella
Jotta HDR-sisältö voidaan näyttää tarkasti, television on pystyttävä tuottamaan sekä kirkkaat huippuvalot että mustimmat mustat ja samalla säilyttämään yksityiskohdat ja sävytys. Panasonicin DX900-televisioissa on hämmästyttävät 1 000 nit huippuvalot samalla, kun yksi perinteisten LCD-televisioiden ongelma on ratkaistu: se, että ne eivät pysty tuottamaan tarkasti mustaa ja himmeämpien alueiden värejä. Panasonicin uuden hunajakennorakenteen taustavalo ja uuden Studio Master HCX+ -suorittimen tarkka signaalinkäsittely varmistavat pikkutarkan hallinnan jokaisella Local dimming -alueella tuottaen pehmeämmän ja tarkemman mustan sävytyksen. Tämän ansiosta voit nauttia syvistä, monipuolisista mustan tasoista ja tarkoista väreistä, jotka vastaavat elokuvateatterissa näkemiäsi elokuvan värejä.

Värien tarkkuus, joka lähestyy studiomonitorin tasoa
Panasonic on jo pitkään toimittanut elokuvantekijöille ammattikäyttöön tarkoitettuja videolaitteita. Nyt Panasonic tuo ammattimonitoreihin kehitetyn värijärjestelmän myös kotikäyttöön tarkoitettuihin televisioihin. Kehittämiemme uusien algoritmien avulla on mahdollista korjata pieniäkin värivirheitä kussakin värikoordinaatiston pisteessä. Tämä ammattimainen tekniikka, jota käytetään Hollywoodin tuotannoissa, mahdollistaa värien tuottamisen tarkasti kaikilla kirkkauden tasoilla.
Jotta DX900-television HDR-toisto varmasti vastaa elokuvantekijöiden tarkoituksia, se on hienoviritetty Panasonic Hollywood Laboratoryssa.

Miksi kannattaa valita 4K Pro?
4K Prossa yhdistyvät huippuluokan LED LCD -paneeliteknologia ja ainutlaatuisen tehokas kuvankäsittely, jotka tuottavat upean realistisen TV-kuvan.

Niin kuin ohjaaja sen tarkoitti
Panasonicin TV-malleissa perusajatuksena on aina ollut kuvan toistaminen juuri sellaisena kuin ohjaaja sen tarkoitti. Tänä vuonna Panasonicin VIERA-TV:t pystyvät tähän paremmin kuin koskaan, sillä uuden 4K Pro -malliston LED LCD -tekniikkaa sekä kuvankäsittelyominaisuuksia on parannettu merkittävästi.

Ammattilaistason 4K Studio Master Processorin sekä värikkäiden ja Super-bright Studio Master Colour -LCD-paneelien ansiosta 4K Pro -TV:t tarjoavat katselijoille upean tarkat kuvat ja kaikki näyttävät yksityiskohdat täysin samanlaisina kuin kuvaushetkellä.

Upeat värit
Accurate Colour Drive
4K Pro Accurate Color Drive -toiminto tuottaa upean värimaailman, joka on 80 kertaa tarkempi kuin perinteisissä televisioissa. Accurate Colour Drive käyttää Panasonicin ammattitaitoisen näyttöyksikön kehittämää teknologiaa, joka luo värit 3D-väritaulukosta. Se käsittelee tavanomaisen kolmen värin sijasta peräti kuutta väriä ja pystyy käyttämään peräti 8 000:ta viitepistettä perinteisten televisioiden 100 viitepisteen sijaan.
Studio Master Colour
Kuvat heräävät eloon laajan ja dynaamisen värialueen ansiosta, johon pystyvät vain Studio Master Colour -teknologiaa käyttävät uudet Panasonicin TV:t. Uusissa Wide Colour Phosphor -tekniikkaa käyttävissä LCD-paneeleissa yhdistyvät edistyksellinen LED-taustavalaistus ja uusi värisuodatinjärjestelmä, joiden ansiosta päästään jopa 98 %:iin Digital Cinema Initiative (DCI) -väriavaruudesta. Se on 20 % enemmän kuin perinteisissä LED LCD -televisioissa ja enemmän kuin Quantum Dot -teknologian avulla.

Verraton kontrasti
Local Dimming Pro
LED LCD -TV:t eivät yleensä pysty toistamaan erittäin kirkkaita valkoisia ja syvän mustia sävyjä samassa kuvassa. Local Dimming Pro ratkaisee ongelman, sillä se mahdollistaa erilliset LED-valosegmentit, joiden ansiosta kuvat voivat tuottaa oman kirkkaustasonsa muista kuvista riippumatta.

Black Gradation Drive
Panasonicin Black Gradation Drive, joka kuuluu laajempaan ja erittäin tehokkaaseen 4K Studio Master Processor -järjestelmään, yhdistää kehittyneen kuva-analyysin poikkeuksellisen tarkkaan näytön valaistuksen säätöön ja tuo siten näkyviin paljon enemmän varjoisia yksityiskohtia ja värien runsautta hämärissä kohtauksissa.

Upean kirkkaat kuvat
Super Bright Panel
Kuvat leiskuvat näytöllä upean elävinä, sillä uudet Super Bright Panel -paneelit tuottavat paljon enemmän kirkkautta kuin perinteiset LED LCD -näytöt käyttämättä merkittävästi enemmän virtaa.

Dynamic Range Remaster
Uuden Dynamic Range Remaster -käsittelyn ansiosta pystyt viimeinkin katselemaan kotona elokuvia, joiden värit ovat yhtä kirkkaita ja eläviä kuin kuvaustilanteissa. Käsittely palauttaa kaikki kirkkaus- ja väritiedot, jotka yleensä menetetään, kun kuvat masteroidaan uudelleen perinteisten LED
LCD -televisioiden rajoitusten mukaisiksi.

HDR-sisällön toisto
4K Studio Master Processor tukee High Dynamic Range (HDR) -sisällön toistoa, kun sitä koskevat standardit on viimeistelty. HDR-sisältöä voidaan toistaa erittäin kirkkaissa näytöissä, joiden värialue on laaja. Kuvien luminanssialue on paljon laajempi kuin perinteisten televisioiden.

Teknologia 4K Pron taustalla
4K Studio Master Processor on suunniteltu alusta alkaen tuottamaan kuvia, jotka ovat täysin uskollisia ohjaajan näkemyksille. Sama teknologia on uuden Viera 4K -malliston upeiden värien sekä kontrasti- ja kirkkaustehosteiden taustalla. Processor optimoi kunkin kuvaelementin suorituskyvyn yksitellen, mutta se myös ohjaa tarkasti niiden yhteistoimintaa käyttämällä jatkuvasti Panasonicin kuvanmuodostustietokantaa, joka on kertynyt vuosikymmeniä jatkuneen kuluttajatelevisioiden ja ammattilaistason monitorien kehitystyön myötä.

Panasonic

TX-65DX900E 4K PRO televisio