Tuotteita
Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus, nopeat toimitukset, ilmaiset palautukset, kotimainen
remove

Polk Audio Sat30 ulkokaiutin

  • Polk Audio Sat30 ulkokaiutin

Polk Audio

Atrium30 ulkokaiutinpari

  • Toimitusaika 0-3 päivää.

Polk Audio Atrium Sat30 on ulkokaiutin, joten se on valmistettu kestämään sadetta, suuria lämpötilavaihteluita ja muita rankkoja sääolosuhteita. Lisäksi sen kotelo on suunniteltu kestämään iskuja, joita esimerkiksi puutarhatyökalut voivat aiheuttaa. Kaiuttimen laadun takeeksi sille myönnetään viiden vuoden takuu! Pakettiin sisältyy kaiuttimen lisäksi monipuoliset asennustarvikkeet erilaisia asennustapoja varten. Se voidaan asentaa erilaisille pinnoille tai ripustaa roikkumaan esimerkiksi terassin katosta. Paketissa on myös vahvistettua kaiutinkaapelia, jota ei esimerkiksi siimaleikkuri hajota.


Kaiuttimessa on pitkäiskuinen 3,5" elementti, jossa on 1" puhekela, komposiittikartio ja butyylikumiripustukset. Diskantin halkaisija on 0,75" ja sen magneetti on valmistettu neodyymistä. Kaiutinelementit hyödyntävät Polk Audion Dynamic Balance® teknologiaa. Vaikka Atrium Sat30 on pieni kaiutin, se toistaa kuitenkin matalia taajuuksia laadukkaasti Capacitive Coupling Techonologyn (CCT) ansiosta. CCT korostaa toiston voimakkuutta taajuuksilla, jotka ovat yleensä vaikeita pienille kaiuttimille. Tämä parantaa kaiuttimen dynaamista vastealuetta, joten musiikki kuulostaa paremmalta ja realistisemmalta.


Sat30 kaiuttimessa on sisäänrakennettu ylipäästösuodin, ja se voidaan kytkeä suoraan omaan vahvistinkanavaansa. Kaiutin voidaan yhdistää myös toisen Sat30 kaiuttimen ja Atrium Sub10 subwooferin kanssa, jolloin tämä kolmen kaiuttimen yhdistelmä voidaan kytkeä kaksikanavaiseen vahvistimeen. Tämä trio tuottaa dynaamista ääntä jopa vaikeissa, avoimissa ulkotiloissa.

Tuote on väriltään ruskea.
399,90 €
-
+

Tekniset tiedot

Atrium Sat30 tekniset tiedot:

 

  • Kaiuttimen tyyppi: passiivinen 2-tiekaiutin
  • Elementit: 3,5" keskiääni komposiittikartiolla, 0,75" polyuretaanidiskantti neodyymimagneetilla
  • Taajuusvaste: 100 Hz - 22 kHz
  • Herkkyys: 83 dB
  • Suositeltu vahvistinteho: 10-100 W/kanava
  • Nimellisimpedanssi: 8 Ω

 

Mitat (L x K x S): 140 x 152 x 203 mm
Paino: 1,8 kg

big_image

Polk Audio

Atrium30 ulkokaiutinpari