Tuotteita

Nopea ilmainen toimitus  - Ilmainen palautus

Edullinen hyvä levysoitin

 • Design levysoitin
 • Edullinen hyvä levysoitin
 • Paras levysoitin
 • Project levysoitin

Pro-Ject

X2 levysoitin Ortofon 2 M Silver

 • Toimitusaika 0-3 päivää.

Pro-Ject X2 levysoitin Ortofon 2 M Silver äänirasialla
High-End -varusteltu audiofiilisoitin todella järkevään hintaan. Luehan lisää niin ymmärrät miksi...
Vuonna 1991 Pro-Ject aloitti äänentoiston vallankumouksen tuomalla markkinoille pikkubudjetilla ostettavan huippulaadukkaan Pro-Ject 1 -levysoittimen. Kuljimme tietoisesti vastavirtaan CD-soittimien valtakaudella ja panostimme analogiseen teknologiaan. Keskityimme kolmeen filosofiaan:

Yksinkertaiseen, mutta teknisesti hyvin toteutettuun rakenteeseen
Korkealuokkaisiin materiaaleihin
Eurooppalaiseen käsityöhön ja suunnitteluun


Hifi-harrastajien luonteenpiirre on haluta aina vain parempaa ja laadukkaampaa. Halusimme täyttää tämän toivomuksen. Tätä levysoitinta kun suunniteltiin, otimme lähtökohdaksi jo valmiiksi erinomaisen Pro-Ject X1 -soittimen, mutta halusimme tehdä kaiken vielä entistäkin paremmin. Otimme suunnittelupöydälle jokaisen pienenkin yksityiskohdan ja mietimme, kuinka soittimesta saataisiin vielä hieman parempi. Ihan helppoa se ei ollut koska X1 on jo kaikin puolin niin erinomainen. Pyörää ei siis onneksi tarvinnut keksiä kokonaan uudelleen.

Päätimme käyttää vielä entistäkin parempia, joskin myös kalliimpia raaka-aineita levysoittimen valmistuksessa. Myös X2-soitinta varten valitut komponentit ovat raskaampia ja järeämpiä jotta soittimesta on saatu mahdollisimman tukeva. Olemme onnistuneet nostamaan laatutasoa ottamalla pienimmistäkin yksityiskohdista vielä hieman irti. X2 on valmistettu niille, jotka nauttivat hienoista yksityiskohdista, rakenteen laadusta ja viimeisen päälle hyvästä äänentoistosta.

Massiivisempi runko, levylautanen ja äänivarsi
Valitsimme soittimen rungoksi entistäkin massiivisemman ja tiheämmän MDF-levyn. Laadukas MDF vähentää ei-toivottuja resonansseja lähes havaitsemattomalle tasolle. Lisääntyneen massan ansiosta soitin on tarkempi ja hiljaisempi. Laite kätkee sisälleen hienostuneen DC/AC -virtalähteen, joka yhdessä elektronisen nopeusvalinnan kanssa tuottaa moottorille puhdasta ja tasaista tehoa.Soittimessa käytetty 30 mm vahvuinen levylautanen on valmistettu hyvin inertistä akryylistä ja sillä on massaa peräti 2 kg.X2 -soittimessa käytetty äänivarsi on pidempi kuin pikkuvelimallissa. Yhdeksän tuuman pituinen äänivarsi on myös paksumpi halkaisijaltaan ja se on valmistettu kerrosmenetelmällä alumiinista ja hiilikuidusta. Tästä seuraa, että sen sisäiset vaimennusominaisuudet ovat myös paremmat. Äänivarren laakerointi on suunniteltu uusiksi jotta se kompensoisi paremmin lisääntynyttä äänivarren massaa. Äänivarren seurantakyky, vakaus ja tarkkuus on parantunut entisestään. Varren lisääntynyt massa tekee siitä erityisen sopivan käytettäväksi pienen joustokertoimen omaavien Moving Coil -äänirasioiden kanssa. Yhdestä osasta valmistettu äänivarsi on myös jäykempi ja värähtelemättömämpi kuin varret, joissa on irrotettava rasiakelkka. TPE-vaimennettu varren vastapaino vähentää varsi/rasia-kombinaation värähtelyä jopa 50%.


Tarkasti viritetty moottorin värähtelynvaimennus:
Käyttämämme vetomoottori on käynniltään hyvin tasainen ja hiljainen. Saadaksemme siitä kaiken irti, olemme entisestään parantaneet sen ripustuksia. Moottori on eristetty soittimen rungosta ripustamalla se kellumaan huolellisesti mitoitettujen TPE-hihnojen avulla. Tämä ratkaisu suojaa moottoria tehokkaasti ulkoisilta värähtelyiltä ja samalla se estää viimeisenkin moottoriäänen johtumisen levysoittimen runkoon ja sitä kautta levylautaseen, äänivarteen ja äänirasiaan.

High-End -tason äänirasia:
X2 on varustettu huippuluokan Pick It 2M Silver äänirasialla, joka on hyvä valinta niille, jotka välittävät siitä, kuinka hyvin heidän levynsä soivat. Soittimen voi tilata myös ilman äänirasiaa.Lisää audiofiiliominaisuuksia


Äänivarren kiinnityslaippa on muovin sijaan tukevaa alumiinia ja siitä löytyy säädöt niin VTA- (=korkeus), kuin atsimuuttikulmallekin (kallistus).
Paremmat levysoitinjalat: Laitteen värähtelyjä vaimentavat, korkeussäädettävät jalat on valmistettu alumiinista ja TPE-materiaalista.
Parempi liitäntäkaapeli: Kaikki levysoittimemme varustetaan korkealuokkaisella RCA-välijohdolla. Connect it E on puolibalansoitu välijohto joka on erinomaisesti suojattu ja matalakapasitanssinen. Levysoittimen välijohto on äänirasian pienen lähtöjännitteen vuoksi huomattavasti herkempi häiriöille kuin linjatasoiset tai digitaalikäyttöön tarkoitetut kaapelit. Sen vuoksi halpojen yleisjohtojen käyttöä kannattaa välttää. Connect it E on suunniteltu huolellisesti ottamalla huomioon levysoittimen asettamat erityisvaatimukset.
1 399,00 €
-
+

Tekniset tiedot

 • Nopeudet: 33, 45 ja 78 rpm (elektroninen nopeudenvalinta)
 • Vetotapa: Hihnaveto
 • Levylautanen: 2 kg akryylinen levylautanen, paksuus 30 mm
 • Levylautasen laakeri: Ruostumatonta terästä
 • Max. nopeuspoikkeama: 33: +/-0.25%. 45: +/- 0.25%
 • Huojunta ja värinä: 33: 0.15%. 45: 0.13%
 • Levylautasen laakeri: Ruostumatonta terästä/messinkiä
 • Häiriöetäisyys: 70 dB
 • Äänivarsi: Hiilikuitu/alumiini, sandwich-rakenne
 • Äänivarren tehollinen pituus: 9” / 230 mm
 • Overhang: 18,0 mm
 • Äänivarren tehollinen massa: 13,5 g
 • Neulavoiman säätöalue: 0-30 mN (Pick it 2MSilver suositus 18mN)
 • Vakiovarusteet: 15 VDC /800 mA -virtalähde, pölykansi, ’Connect it E’-välikaapeli, huopamatto
 • Virtalähde: 110 – 230V, 50Hz
 • Virrankulutus: 4,5 W max / 0,3 W valmiustilassa
 • Ulkomitat: 460 x 150 x 340 (LxKxS)
 • Paino: 10 kg netto
big_image

Lisätietoa

Huipputarkka elektroninen nopeudenvalitsin Tarkkuusmoottori reguloidulla moottorinohjauksella ja parannetulla värinäneristyksellä Tarkkuustyöstetty aluslautanen (0,001 mm) Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ja pehmeällä messinkiholkilla varustettu levylautasen laakeri. Akselin liukupinta teflonia Ultrajäykkä 9” sandwich-rakenteinen äänivarsi hiilikuidusta ja alumiinista TPE-vaimennettu vastapaino Atsimuutti- ja VTA-säädöt Supertarkka Pick it 2M Silver -äänirasia Resonanssiton 2 kg painavaa akryylistä valmistettu levylautanen Massiivinen CNC-tarkkuustyöstetty 50 mm vahva MDF-runko Käsin hiottu kahdeksankerroksinen kiiltomaalaus tai vahattu aito puupinta Pro-Ject’in levysoitinkäyttöön suunnittelema tehokkaasti häiriösuojattu puolibalansoitu välijohto Säädettävät akustista kiertoa vaimentavat alumiinista sorvatut levysoitinjalat Eurooppalaista käsityötä

Pro-Ject

X2 levysoitin Ortofon 2 M Silver