Tuotteita

Nopea ilmainen toimitus  - Ilmainen palautus

Technics SL-1200MK7 edestä

 • Technics SL-1200MK7 tekniset
 • Technics SL-1200MK7 edestä

Technics

SL-1200MK7 levysoitin

 • Saatavilla heti varastosta, Toimitusaika 4-14 päivää.

Technics SL-1210MK7 levysoitin on DJ:n valinta numero yksi! Nyt myös saatavana hopeavärisenä.

Jo vuosikymmeniä ammattilaiset ovat valinneet työkaluksi Technics SL-1200 suoravetolevysoittimen. Nyt soitin on uudistunut ja on entistäkin parempi.

Suoravetojärjestelmä käyttää hitaasti kääntyvää moottoria, joka ohjaa levylautasta suoraan. Tämä järjestelmä sisältää erilaisia etuja. Se tarjoaa korkean suorituskyvyn, kuten pyörimisnopeuden ja tehokkaan vääntömomentin, ei vaadi osien vaihtoa ja ylläpitää korkeaa luotettavuutta pitkään. Toisaalta suoravetojärjestelmän on sanottu saavan aikaan pyörimisen epäsäännöllisyyttä eli kiertoliikettä. SL-1200MK7:ää varten kehitettiin uusi ytimetön suoravetomoottori . Tämä moottori käyttää ytimetöntä staattoria. Ytimen (rautasydämen) poistamisen myötä staattori eliminoi kiertoliikkeen perussyyn. Lisäksi roottorin magneettien magneettivoimaa parannettiin korkeimmalle mahdolliselle tasolle, ja väli ytimettömän staattorin ja roottorin magneettien välillä optimoitiin, millä saavutettiin korkean vääntömomentin suorituskyky vastaamaan SL-1200MK5:n suorituskykyä. Tässä moottorissa oleva tasainen pyörintä ja voimakas vääntömomentti toistavat äänen tarkasti ja luotettavasti analogisen levyn urasta.

Äänivarsi, jota DJ-maailman eturintamassa on käytetty jo monta vuotta, on perinyt erittäin luotettavan staattisen tasapainon S-muotoiselta yleisäänivarrelta. Erittäin tarkkojen laakereiden käytöllä saavutetaan korkeampi aloitusliikkeen herkkyys kuin SL-1200MK6:ssa. Tämä seuraa tarkasti levyn uraa ja takaa erinomaisen seurannan tarkkuuden minimaalisella hyppimisellä myös kovassa käsittelyssä, kuten skrätsäyksessä.

Normaali hinta: 1 049,00 €

Special Price 998,00 €

-
+

Tekniset tiedot

 • Technics SL-1200MK7
 • Ytimetön suoravetomoottori takaa vakaan pyörimisliikkeen
 • Monipuoliset uudet toiminnot mukautuvat erilaisiin soittotyyleihin
 • Erittäin herkkä äänivarsi
 • Neulan valaistustoiminto, jossa on erittäin kirkas ja pitkäikäinen valkoinen LED
 • Virta-/Phono-kaapeliliittimet
 • 33-1/3, 45 rpm (kytkimen kanssa 78 rpm)
 • Koko: 453 x 169 x 353 mm
 • Paino: 9,6 kg
big_image

Lisätietoa

Alusta, joka on olennainen osa ulkoisten värähtelyjen vähentämisessä, on perinyt äänenlaadun parannusteknologian huipputason levysoittimista. Alumiininen valurunko on jämäkästi integroitu ABS-erikoismateriaaliin lasikuituun sekoitettuna kaksikerroksisen rakenteen aikaansaamiseksi. Tämän erityisen materiaalin ja metallirungon yhdistelmä ovat nostaneet jämäkkyyden ja tärinänvaimennuksen aivan uudelle tasolle yhdistämällä kestävän kaapin kauniiseen äänentoistoon. Eristin sisältää jousen ja kumiosan optimaalisten taajuus-ominaisuuksien saavuttamiseksi. Tämä paitsi takaa hyvän äänenlaadun ja ylivoimaisen ulinanvaimennuksen, myös vaimentaa tehokkaasti ulkoiset värähtelyt korkeilla äänitasoilla.

Technics

SL-1200MK7 levysoitin