Tuotteita
Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus, nopeat toimitukset, ilmaiset palautukset, kotimainen
remove

Tilausinfo

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, KLARNA sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Mareksound Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy y-tunnus: 2122839-7 Ohjelmakaari 10 40500 JYVÄSKYLÄ Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Ennakkomaksu

Toimitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Pääsääntöisesti emme toimita tuotteita posti-/bussiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille 660100-1023068 Mareksound Oy, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Ulkomaantilaukset IBAN: FI35 66010001023068 BIC/SWIFT: AABAFI22.

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikana kun maksu on suoritettu. Mikäli maksutapana on ennakkotilisiirto, pidämme varausta aktiivisena viisi arkipäivää, jonka jälkeen tilaus raukeaa maksun ollessa suorittamatta.

Rahoitus

Kysy meiltä rahoitusta. Tarjoamme Klarnan ja  Resurs Bankin kautta mahdollisuuden maksaa hankintasi myös osissa. KLARNA osamaksun saat kätevästi verkkokaupasta ja Resurs Bankin myymälästämme.

Resursbankin todellinen vuosikorko 2000-6000 euron ostokselle 12 kk maksuajalla on 0,00. 

 

Tilauksen toimittaminen

Mareksound Oy käsittelee tilaukset aina saapumisjärjestyksessä. Pyrimme käsittelemään tilaukset mahdollisuuksien mukaan jo saapumispäivänä ja viimeistään seuraavana arkipäivänä.Matkahuolto noutaa joka arkipäivä.

Pientilaukset toimitetaan aina Matkahuollon kautta asiakkaan valitsemalla toimitustavalla. Isot lähetykset (yli 35kg) toimitetaan aina Matkahuollon kautta kotiovelle.

Palautusoikeus

Mareksound -verkkokaupassa noudatetaan Suomen kuluttajansuojalain 6. luvun etäkauppaa koskevaa lakia.

Mareksound myöntää kaikille tuotteille 14 päivän palautusoikeuden. Sinulla on oikeus palauttaa tuote 14 vuorokauden sisällä siitä, kun olet vastaanottanut tilauksen.

Palautettavan tuotteen on oltava alkuperäispakkauksessa ja uuden veroisessa kunnossa. Tuotteet tulee palauttaa matkahuoltoa käyttäen. Asiakaspalautus on ilmainen vain matkahuoltoa käyttäen. 

Palautuksesta on etukäteen ilmoitettava myymälään info@mareks.fi tai soittamalla 0103213220. 

Erikoistilauksissa esim. jos tuote valmistetaan asiakkaalle erikseen sovitaan palautusoikeus tapauskohtaisesti.

Takuu ja huollot

Huolloista tulee olla yhteydessä Mareksoundin myymälään soittamalla tai sähköpostilla. Ohjeet huoltoon toimittamisesta annettaan aina tapauskohtaisesti. Aiheettomasti takuuhuoltoon lähetetyistä laitteista veloitamme aiheutuvat kustannukset (rahdit ja huollon tarkastusmaksu).