Tuotteita

Nopea ilmainen toimitus  - Ilmainen palautus

Woodupp Akustiikkapaneeli Rustic Smoked Oak

  • Woodupp Akustiikkapaneeli Rustic Smoked Oak
  • Woodupp Akustiikkapaneeli Rustic
  • Puuupaneeli akustiikka
  • Woodupp puupaneeli akustiikka

WoodUpp

Akustiikkapaneeli Rustic Smoked Oak

  • Toimitusaika 4-14 päivää.

Woodupp Akustiikkapaneeli Rustic Smoked Oak.
WoodUpp tuotteita ei voi tilata verkkokaupasta. Otathan yhteyttä myymälään, niin asiantuntijamme auttavat sinua tuotteen tilauksen kanssa.
Suunniteltu huolellisesti vähentämään huoneesi melutasoa.
Onko sinun vaikea kuulla, mitä ihmiset sanovat? Huonon akustiikan ongelmat ovat suuri ongelma monissa huoneissa, mutta paneeliseinän tai -katon avulla voit luoda akustista hyvinvointia itsellesi ja ympärilläsi oleville ihmisille.

Ääni koostuu aalloista ja kun ääni osuu kovaan pintaan, se jatkaa heijastumista takaisin huoneeseen, mikä saa aikaan jälkikaiuntaa. Akustiset paneelit kuitenkin rikkoutuvat ja imevät ääniaaltoja osuessaan huopaan ja lamelleihin. Näin se estää ääntä heijastumasta takaisin huoneeseen, mikä saa äänen muuttumaan rauhalliseksi ja selkeäksi.

Jokainen paneeli on 240 x 60 x 2,2 cm. ja yksi paneeli on 1,44 m2. Tämä on vakiokokomme, emmekä pysty valmistamaan pidempiä paneeleja. Voit kuitenkin helposti jatkaa, ja muokata paneeleita.

Helppo asennus
Useimmille ihmisille paneelien asentaminen olisi viihdyttävä tee-se-itse-projekti. Se on hyvin yksinkertaista - voit leikata paneelit melkein millä tahansa sahalla ja kiinnittää ruuveilla huovan läpi. Se ei voisi olla yksinkertaisempaa.
Jos haluat tuotteelle asennuksen, ota rohkeasti yhteyttä Mareksoundin myymälään. Tuotteen rahti riippuu määristä. Kysy tarjous kotiintoimituksesta myymälästä.
184,00 €

Tekniset tiedot

  • WoodUpp akustiikkapaneeli
  • Mitat CM KxLxS: 240x60x2,2. 1,44m2

 

big_image

Lisätietoa

Paneelit on valmistettu kestävistä materiaaleista. Akustinen huopa on valmistettu kierrätysmuovista (pääasiassa muovipulloista) ja säleet on valmistettu viilupintaisesta MDF-levystä. Puhdista se pölyharjalla, pölynimurilla tai kovaksi väännetyllä liinalla. Huopa on valmistettu kierrätysmuovista ja kaikki käyttämämme puu on peräisin kestävästä metsätaloudesta. Metsä saa lisääntyä enemmän puita kuin kaadetaan, ja varmistamme myös metsän työntekijöille sekä kasveille ja villieläimille erinomaiset olosuhteet.

WoodUpp

Akustiikkapaneeli Rustic Smoked Oak