Tuotteita
Ilmainen toimitus rekisteröityneille käyttäjille! Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus, toimitus 0-3 arkipäivää.
remove

Yamaha A-S701 stereovahvistin

 • Yamaha A-S701 stereovahvistin
 • Yamaha A-S701 stereovahvistin
 • Yamaha A-S701 stereovahvistin
 • Yamaha A-S701 stereovahvistin

Yamaha

A-S701 integroitu stereovahvistin

 • Toimitusaika 0-3 päivää.

Yamaha A-S701 on tehokas ja omaa kauniin luonnollisen äänen. Monipuoliset digitaaliset tulot takaavat helpon ja vaivattoman käytön.

ToP-ART Design ja ART Base varmistavat optimaalisen äänentoiston. Kun äänisignaalin käsittely ja lähettäminen ovat yksinkertaista ja mahdollisimman suoraa, kohdistuu signaaliin vähemmän häiriöitä ja vääristymiä. Yamahan vahvistimen suunnittelustekniikka nimeltä ToP-ART sisältää suoran symmetrisen mallin I / O-tulon (lähtö tuloon), sekä oikean ja vasemman kanavien suoran symmetrisen sijoittelun ansiosta saavutetaan puhtain mahdollinen signaali. Lisäksi ART (Anti-Resonance ja Tough) Base alusta ja kiinteä keskipalkki tarjoavat erittäin jäykkää tukea ja tärinänvaimennusta. Nämä Yamaha-suunnittelun innovaatiot edistävät vahvistimien rikasta äänentoistoa runsaalla musiikillisuudella.

Korkealaatuiset komponetit erinomaiseen äänentoistoon
Erikoisvalmisteinen muuntaja, erikoisvalmisteiset kytkentäkondensaattorit, kaksi suoraa signaalipolkua kaiuttimille, yhden pisteen-maadoitus, alumiinipuristetut jäähdytyslevyt ja muut huippulaadukkaat osat vaivattomasti käsittelevät vaativia äänisignaaleja. Jokaisen yksittäisen osan laatu ja kuinka ne toimivat yhdessä määrittelevät olennaisesti minkä tahansa komponentin äänenlaadun. Yamaha käyttää vain erittäin korkealaatuisia osia, huolellisesti valittuja ja testattuja.

Levysoitin MM liitäntä
Voit liittää levysoittimen, jossa on MM-äänirasia, toistamaan vinyylilevyjä. Tämän ansiosta voit nauttia vahvistimella CD-levyjen lisäksi myös analogisista tallenteista.

Kaiutin A, B tai A + B valinta ja kaiutinliitännät kahdelle järjestelmälle

Voit kytkeä kaksi erillistä kaiutinjärjestelmää eri huoneisiin ja vaihtaa niiden välillä tai soittaa molempia samanaikaisesti. Neljä liitäntää, joten voit vaihtaa helposti kaiuttimia vastaamaan äänilähdettä

Normaali hinta: 799,00 €

Special Price 699,00 €

-
+

Tekniset tiedot

 • Kaiutin A, B ja A+B valintakytkin
 • Subwoofer liitäntä mahdollisuus
 • Levysoitin liitäntä
 • Helppokäyttöinen kaukosäädin
 • Automaattinen virrankatkaisu toiminto 
 • Alumiininen etupaneeli
 • Irroitettava verkkovirta kaapeli
 •  
 • Tekniset tiedot
 • Maksimiteho 160W + 160W ( 4ohm. 1kHz, 0.7%, THD, Eurooppa)
 • Audio IN / OUT : 8/ 2
 • Digital Inputs : 2
 • StandBy virrankulutus 0,5W
 • Mitat L x K x S mm. : 435 x 151 x 387
 • Paino: 11,2kg
 • Takuu 24kk.
big_image

Lisätietoa

TOP ART ( Total Purity Audio Reproduction Technology ) konseptin integroitu vahvistin. Kun äänisignaali käsitellään ja lähetetään yksinkertaisesti ja suoraviivaisesti, häiriöt ja vääristymät vaikuttavat siihen vähemmän. Yamahan TOP-ART vahvistintekniikassa hyödynnetään suoraa, symmetristä I/O rakennetta(tulosta lähtöön). Sen vasemman ja oikean kanavan suora, symmetrinen asettelu takaa puhtaimman mahdollisen signaalin. Lisäksi ART-pohjainen (Anti Resonance and Tough) runko ja kiinteä keskipalkki mahdollistavat jämäkän tuen ja tärinänvaimennuksen. Korkealaatuiset komponentit takaavat uskomattoman äänenlaadun Erikoisvalmisteinen muuntaja, erikoisvalmisteiset kytkentäkondesaattorit, kaksi suoran signaalitien kaiutin relettä, yhden pisteen maadoitus, alumiini puristeiset jäähdytyslevyt sekä useita muita huippuluokan äänentoistoon vaikuttavia komponentteja. Tässä uudessa mallisarjassa komponentti valinnat sekä äänen hienosäätö on suoritettu Euroopassa, vastaten Eurooppalaisia kuuntelu tottumuksia sekä rakennus materiaaleja. CD Direct vahvistus sekä Pure Direct tila puhtaimpaan äänen laatutasoon. CD sekä Pure Direct kytkennän kautta lyhentyy signaalitie entisestään. Toiminnon kytkeminen ohittaa kaikki ääneen vaikuttavat tekijät, kuten sävyn säätimet, Loudness ja balanssin. Portaattomasti säädettävissä oleva loudness kytkin. Yamaha AS701 mallissa on uusi analoginen loudness kontrolli etupaneelissa joka käyttää elektronista äänenvoimakkuuden säätöä, saavuttaakseen korkeamman äänenlaadun sekä mahdollistaa loudnesin säädön juuri kuin sinä haluat. Tämä säädin kontrolloi matalien ja korkeiden taajuuksien balanssia tuottaen täydellisen tonaalisen alueen kuuluviin kaikilla äänenvoimakkuuden tasoilla. Tällä säätimellä myös kompensoidaan ihmiskorvan luonnollista kykyä kuulla korkeita ja matalia taajuuksia, hiljaisella äänenvoimakkuustasolla. Kullatut kaiutinterminaalit Kullatut kaiutinliitin terminaalit takaavat korkealaatuisen kytkennän sekä vähentävät signaalihävikkiä. Yamaha AS701 mallissa on kullatut kaiutinterminaalit sekä analogiset liitännät Digitaalinen Audio sisääntulo liitännät TV:tä sekä Blu-ray kytkentää varten Yamaha AS701 mallissa on digitaaliset sisääntulot, sekä optinen että koaxiaalinen TV:n sekä Blu-rayn digitaaliseen kytkentään. Liitin Yamaha YBA-11 Bluetooth adapteria varten. Yamaha YBA-11 Bluetooth adapterilla voi streamata musiikkia langattomasti, Bluetooth yhteensopivasta matkapuhelimesta tai tablet tietokoneesta. YBA-11 adapteri tukee myös laadukkainta Bluetooth Audio Dekoodausta aptX.

Yamaha

A-S701 integroitu stereovahvistin