Tuotteita

Yamaha AS801 vahvistin

 • Yamaha AS801 integroitu stereovahvistin
 • Yamaha AS801 vahvistin
 • Yamaha AS801 stereovahvistin

Yamaha

AS801 integroitu stereovahvistin

 • Toimitusaika 0-3 päivää.

Yamaha AS-801 tarjoaa korkean äänenlaadun ToP-ART-piirit ja erittäin vakaan rakenteen., tämä integroitu vahvistin tarjoaa erinomaisen musikaalisuuden ja tehokkaan äänenlaadun. Edistyksellisen USB DAC –toiminnon ansiosta, se tukee myös täysin uusimpia korkean resoluution ääniformaatteja.

Erikoistukeva runko mahdollistaa suuren äänenvoimakkuuden ja erittäin puhtaan äänentoiston

A-S801-mallissa on käytössä kaksinkertainen 1mm. rautalevy pohja ratkaisu, jonka avulla vaimennetaan ääntä heikentäviä runkovärinöitä. Lisäksi tehovahvistin ja jäähdytyslevyt tukevat äärimmäisen vahvaa ja stabiilia ART (Anti-Resonance and Tough) -alustaa. Vankka keskipalkki lisää edelleen rungon jäykkyyttä ja tärinänvaimennusta. Nämä Yamaha innovaatiot edistävät S / N-suhdetta ja luonnollista, rikasta äänentoistoa.

Korkealaatuisien äänipiirien suunnittelu perustuu ToP-ART-tekniikkaan (Total Purity Audio Reproduction Technology)

ToP-ART Design ja ART Base varmistavat optimaalisen äänentoiston. Kun äänisignaalin käsittely ja lähettäminen ovat yksinkertaista ja mahdollisimman suoraa, kohdistuu signaaliin vähemmän häiriöitä ja vääristymiä. Yamahan vahvistimen suunnittelustekniikka nimeltä ToP-ART sisältää suoran symmetrisen mallin I / O-tulon (lähtö tuloon), sekä oikean ja vasemman kanavien suoran symmetrisen sijoittelun ansiosta saavutetaan puhtain mahdollinen signaali.

Korkealaatuiset komponetit erinomaiseen äänentoistoon.

Erikoisvalmisteinen muuntaja, erikoisvalmisteiset kytkentäkondensaattorit, kaksi suoraa signaalipolkua kaiuttimille, yhden pisteen-maadoitus, alumiinipuristetut jäähdytyslevyt ja muut huippulaadukkaat osat vaivattomasti käsittelevät vaativia äänisignaaleja. Jokaisen yksittäisen osan laatu ja kuinka ne toimivat yhdessä määrittelevät olennaisesti minkä tahansa komponentin äänenlaadun. Yamaha käyttää vain erittäin korkealaatuisia osia, huolellisesti valittuja ja testattuja.

Kaiutin A, B tai A + B valinta ja kaiutinliitännät kahdelle järjestelmälle

Voit kytkeä kaksi erillistä kaiutinjärjestelmää eri huoneisiin ja vaihtaa niiden välillä tai soittaa molempia samanaikaisesti. Neljä liitäntää, joten voit vaihtaa helposti kaiuttimia vastaamaan äänilähdettä

Normaali hinta: 999,00 €

Special Price 817,90 €

-
+

Tekniset tiedot

 • USB DAC -toiminto tukee 2.8MHz / 5.6MHz DSD natiivi resoluutiota ja PCM384kHz / 32 * bittistä toistoa.
 • Windows-tuki. Mac-tuki on 24-bittinen.
 • Tehokas ESS 32-bittinen DAC (ES9010K2M)
 • Digitaalisen signaalin ilmaisin näyttää DSD- ja PCM-toistomuodot ja näytteenottotaajuudet
 • Erittäin jäykkä alusta mahdollistaa puhtaimman äänentoiston
 • Tupla alustalevy tuottaa erinomaisen tärinänvaimennuksen
 • ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology) sekä korkealaatuiset komponetit
 • I / O (tulo lähtöön) Suora symmetrinen suunnittelu
 • ART (Anti-Resolution and Tough) alusta
 • Erikoisvalmisteinen muuntaja / 12,000uF kytkentäkondensaattorit / Alumiini puristettu jäähdytyslevyt
 • 160 W x 2 (maksimi), 100 W x 2 (RMS) teho
 • CD-suoravahvistus ja Pure Direct-toiminto
 • Portaaton Loudness-säätö
 • Kullatut kaiutin- ja RCA-liitännät
 • Digitaaliset Audiokytkennät TV tai Blu-ray käyttöön
 • YBA-11 Bluetooth adapteri kytkentä
big_image

Lisätietoa

Portaattomasti säädettävä loudness. A-S801: ssä on myös uusi analoginen loudness-säädin etupaneelissa, joka käyttää elektronista äänenvoimakkuutta saavuttaakseen korkeamman äänenlaadun, jonka avulla voit säätää äänenvoimakkuutta halutulla tavalla. Erona normaaliin äänenvoimakkuus säätöön, tämä säätelee matala- ja korkeataajuisten äänien tasapainoa tarjoamalla täyden sävyalueen millä tahansa äänenvoimakkuudella, kompensoiden ihmisen korvan korkeiden ja matalien taajuuksien luonnollisen häviötä. USB DAC-toiminto tukee 2.8MHz / 5.6MHz DSD natiivi resoluutiota ja PCM384kHz / 32*bit toistoa USB DAC -toiminto tukee 2.8MHz / 5.6MHz DSD -alkuperäistä resoluutiota ja PCM 384kHz / 32-bittistä * toistoa Sisäänrakennettu USB DAC -toiminto mahdollistaa suoran yhteyden tietokoneeseen ja tukee suosittujen korkean resoluution äänilähteiden toistoa. Yamahan kehittämä USB-laiteohjaimen mikropiirillä on oma master-kello, joka eliminoi PC jitterin korkean resoluution signaalin lähetyksessä. ASIO2.3 Yamaha Steinberg USB -ohjain saavuttaa pienemmän viiveen ja suuremman tehokkuuden. Yhteensopivuus 5.6MHz DSD natiivi toiston ja PCM 384kHz / 32-bittisen PCM-toiston kanssa, mahdollistavat nauttimisen monenlaisista korkean resoluution äänilähteistä. Etupaneelissa näkyvät myös helposti ymmärrettävät DSD- ja PCM-toistoformaatti sekä näytteenottotaajuudet. Poikkeuksellisen suorituskykyinen 32-bit DA-muunnin. A-S801 käytössä on ESS Technologyn, Inc.:n ES9010K2M valmistama DA-muunnin. Valitsimme tämän erittäin tarkkojen tutkimusten jälkeen - Ei paitsi sen 32-bittisen äänen tarkan käsittelyn vuoksi, vaan myös kyvyn käsitellä suuria määriä äänidataa täydellä PCM 384kHz: llä, DSD: n 5,6MHz: n alkuperäisellä toistolla sekä vahva alarekisteri ja korkea laatuinen, tarkka ylärekisteri. Koska sisäänrakennettu D / A-muunnin tuottaa oman master-kellon, mukana on myös alkuperäinen Jitter-poisto toiminto, joka mahdollistaa D / A-muunnoksen, äärimmäisen pienellä kellotaajuudella. Lisäksi sirun sisällä on 2-kanavainen D / A-muunnin, käyttäen kaksoisdifferentiaalista toimintaa. Tuloksena on poikkeuksellisen korkea suorituskyky ja laadukas signaali, jonka signaali-kohinasuhde on erinomainen.

Yamaha

AS801 integroitu stereovahvistin