Tuotteita

Yamaha NP-S303 streamer

 • Yamaha NP-S303 streamer
 • Yamaha NP-S303 streamer hopea
 • Yamaha NP-S303 streamer liitannat

Yamaha

NP-S303 streamer

 • Saatavilla heti varastosta, Toimitusaika 0-3 päivää.

Yamaha NP-S303 tarjoaa nautittavaa streamausta
Jos haluat käyttää verkkoäänentoistoa, mutta et tiedä mistä aloittaa tai ehkä ajatelet että se on liian vaikeaa, NP-S303 on suunniteltu juuri sinulle. Nauti tietokoneellesi tai NAS: lle tallennetusta musiikista, musiikista älypuhelimesta tai jostakin eri suoratoistopalveluista - kaikki tällä yhdellä laitteella - hämmästyttävällä äänellä, jonka saat omalta verkkosoittimelta. Liitä vain NP-S303 vahvistimeesi ja astu uuteen äänentoiston maailmaan.

Löydä suosikkisi, etsi uusia
NP-S303 on yhteensopiva useiden, suosittujen musiikin suoratoistopalveluiden kanssa, kuten laajastilevinnyt Spotify, Tidal ja Dezer, kuten myös Napster, Qubus, Juke ja muitakin - Antaen sinulle mahdollisuuden nauttia suosikki artistisi musiikista, etsiä uusia, ja saada musiikkia kaikkialta maapallolta.

Ohjaa sormenpäilläsi
Ohjaus. Kaikki on kädelläsi - ilmaisella, ladattavalla MusicCast-sovelluksella. Kosketa intuitiivista näyttöä ja ohjaa helposti kaikkia MusicCast-tuotteistasi, kuten myös NP-S303:sta.

Normaali hinta: 369,00 €

Special Price 349,00 €

-
+

Tekniset tiedot

 • Yamaha NP-S303 Streamer
 • MP3, WMA, MPEG4 AAC, WAV, FLAC, AIFF, ALAC, DSD
 • 6-bit, 24-bit (WAV / FLAC / ALAC / AIFF file only)
 • WiFI/Ethernet
 • Internet radio
 • Airplay
 • Mitat: L x K x S 435 x 87 x 289 mm 

 

big_image

Lisätietoa

Tehty toisilleen Yamahan kuuluisat Hi-Fi-komponentit käyttävät yksinkertaista ja kaunista alumiini viimeisteltyä etupaneelia. NP-S303 on tehty samaan muottiin ja yhdistettynä muihin Yamaha-laitteisiin se harmonisoi kauniisti ja tehostaa koko järjestelmää, luoden tyylikkään äänitilan. Matala muotoilu, suunnaton laatu Huolimatta matalasta rungosta, NP-S303 sisältää runsaasti tietotaitoa ja tekniikkaa kuten myös Yamahan pitkän kokemuksen Hi-Fi-kehityksessä. Alkaen huolellisesti valittujen korkean äänenlaadun komponettien kanssa ovat signaalitiet minimoitu, analogiset ja digitaaliset piirit ovat erillisissä lohkoissa, ja häiriöt on poistettu perusteellisesti. Sinun musiikkisi kaikkialla MusicCast luo korkeatasoisen langattoman verkon tarjoten musiikki- ja äänentoistonautintoa. Voit suoratoistaa digitaalisessa muodossa olevaa musiikkia kotiverkossasi älypuhelimeltasi, PC:ltä, NAS- tai muilta laitteilta. Voit suoratoistaa äänisisältöä Bluetooth yhdistetystä älypuhelimestasi tai tabletilta MusicCast- laitteisiin muihin huoneisiin. Toista USB-laitteita Koska NS-P303:ssa on USB-liitäntä kätevästi etupaneelissa, voit nopeasti ja helposti soittaa USB-muistille tallennettua musiikkiasi.

Yamaha

NP-S303 streamer