Tuotteita

Nopea ilmainen toimitus  - Ilmainen palautus

Yamaha R-N2000A stereovahvistin

 • Yamaha R-N2000A stereovahvistin
 • Yamaha R-N2000A stereovahvistin
 • Yamaha R-N2000A stereovahvistin

Yamaha

R-N2000A stereovahvistin

 • Saatavilla heti varastosta, Toimitusaika 0-3 päivää.

Yamaha R-N2000A stereovahvistin
Moderni hifi-komponentti yhdistää saumattomasti uuden sukupolven musiikin kuuntelun, kuten korkearesoluutioisen musiikin suoratoiston, ja perinteisen hifi-järjestelmän. Yamahan verrattoman musiikkikokemuksen ja ylistettyjen hifi-tuotteiden pohjalta valmistettu R-N2000A täyttää olohuoneesi henkeäsalpaavan upealla äänellä.

Ympäristön tekijät vaikuttavat oleellisesti huoneen ja minkä tahansa audiotyypin äänimaisemaan. Yamahan oma automaattinen kalibrointitekniikka YPAO™, jota on käytetty kotiteatterituotteissa ja paranneltu vuosikymmenten ajan, on optimoitu R-N2000A-vastaanottimelle, jotta se tarjoaisi ihanteellisen kuunteluympäristön, aivan kuin olisit ammattitason kuunteluhuoneessa – ilman vaivalloista manuaalista säätämistä. YPAO™ hyödyntää korkeatarkkuuksista taajuuskorjainta, joka suorittaa poikkeuksellisen tarkan taajuuskorjauksen jopa 192 kHz:n / 64-bittisen äänentarkkuuden tarkkuudella. YPAO-R.S.C. (Reflected Sound Control) toimii yhdessä hallitakseen aktiivisesti tärkeitä varhaisia heijastusääniä säätämällä ja optimoimalla automaattisesti sitä, miten ääni kuuluu huoneessasi, riippuen seinien materiaaleista ja kaiuttimien sijoittelusta. Voit siis nauttia hifi-äänentoiston syvistä ja todentuntuisista äänistä omassa olohuoneessasi.

TOROIDIMUUNTAJA
R-N2000A-vastaanottimessa on lippulaivamalleista tuttu huipputekninen ja korkean äänenlaadun toroidimuuntaja. Yhdessä muiden huippuominaisuuksien ja ‑komponenttien kanssa se välittää musiikin tunnetilat kuulijalle. Lisäksi muuntajan pohjan ja sisäisen rungon väliin on sijoitettu 3 mm:n messinkipohja vaimentamaan muuntajan värähtelyjä, mikä tuottaa valloittavan tilavan ja todenmukaisen äänen.

Saavuttaaksemme selkeän ja kirkkaan äänikentän toiston sekä täyteläisen ja tarkan äänenlaadun, olemme ottaneet käyttöön ESS Technologyn huippuluokan ES9026PRO-digitaali-analogiamuuntimen. Tämä laadukas DAC takaa erittäin tarkan signaalin muuntamisen tasapainotetun analogisen äänilähdön ja kehittyneen virransiirron avulla. Tämä mahdollistaa nelikanavaisen äänentoiston, joka luo tehokkaasti jopa konserttisalien hienovaraisen tunnelman ja herkät, ilmaisuvoimaiset äänenvivahteet.

Nauti aidosta hifi-äänestä televisiossasi. R-N2000A on yhteensopiva HDMI ARC (Audio Return Channel) -tekniikan kanssa. Voit liittää sen televisioon yhdellä kaapelilla, jolloin voit nauttia äänen lisäksi myös television äänisisällöstä, kuten suorista esityksistä ja musiikkiohjelmista, erinomaisella äänenlaadulla.
3 699,00 €
-
+

Tekniset tiedot

 • YPAO™-R.S.C. ja korkeatarkkuuksinen taajuuskorjain luovat ihanteellisen kuunteluympäristön
 • Toroidimuuntaja tuottaa avaran ja todentuntuisen äänen
 • ESS SABRE ES9026PRO Ultra DAC tuottaa huippuluokan konversion
 • Mechanical Ground Concept ‑rakenne maksimoi jäykkyyden ja tuottaa rytmikkään ja ilmaisuvoimaisen basson
 • Kelluva ja tasapainotettu päätevahvistin ja symmetrinen rakenne
 • MusicCast
 • Suorituskykyinen USB DAC -toiminto tukee 11.2 MHz:n DSD -alkuperäistoistoa ja 384 kHz:n toistoa
 • HDMI ARC -liitäntä takaa erinomaisen TV-äänen
 • Upeat tasomittarit välittävät musiikin dynamiikan ja sykkeen hifi-aikakauden henkeen
 • Luotettavat alkuperäiset kaiutinliittimet valmistettu puhtaasta messingistä
big_image

Yamaha

R-N2000A stereovahvistin