Tuotteita
Klarnan kesäkampanja - Osta nyt, maksa syyskuun alussa, kulut vain 4,99 € - Valitse kassalla maksa myöhemmin

Yamaha R-N803D EISA- voittaja

 • Yamaha R-N803D integroitu stereovahvistin
 • Yamaha R-N803D stereovahvistin
 • Yamaha R-N803D stereovahvistin liitannat
 • Yamaha R-N803D EISA- voittaja

Yamaha

R-N803D integroitu stereovahvistin

 • Toimitusaika 4-14 päivää.

Koe legenda, nauti musikaalisuudesta
Yamahalla on yli 60 vuoden historia äänentoistobrändinä. Yamaha R-N803D-tekniikka tulee suoraan Yamahan legendaarisesta Hi-Fi-suunnittelukonseptista, ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology), joka säilyttää äänen eheyden yhdistäen tarkan symmetrisesti vasemman ja oikean piirin ja signaalin suoruuden ( suorat, lyhyimmät signaalitiet) matalavärinäiseen korkean jäykkyyden runkoon. Varusteluun kuuluu myös erityinen hartsikehys "Art Base", joka kerää ja poistaa rungon tarpeetonta tärinää. Tämä ylläpitää äänen puhtautta ja tarkkaa stereokuvaa musiikissa.

Erittäin tarkka ja tehokas
R-N803D käyttää tunnettua SABRE 9006AS 192 kHz: n / 24-bittistä DAC: ää (ESS-Sabrelta) tarjoten erinomaisen S / N-suorituskyvyn. Yhdistettynä Yamahan alkuperäiseen verkkomoduuliin RN-803 kiinnittää perusteellisesti kaikki korkean resoluution äänilähteiden äänelliset arvot, tukien tehokkaasti myös konserttisalien hienovaraista tunnelmaa ja herkkiä ekspressiivisiä vivahteita äänessä.

Optimoitu äärimmäisyyteen
Ensimmäistä kertaa Hi-Fi-vastaanottimissa R-N803D on varustettu Yamaha Parametric Room Acoustic Optimiserillä (YPAO), kuuluvalla tekniikalla, jota käytetään Yamahan AV-vastaanottimissa. Se mittaa huoneen muotoa, seinän materiaalia ja kaiuttimen sijaintia säätäen äänen automaattisesti ihanteelliselle vasteelle ja äänentoistolle. Yksikössä on myös muita kehittyneitä YPAO-toimintoja, kuten YPAO ™ -RSC (Reflected Sound Control), joka korjaa aktiivisesti tärkeitä äänen varhaisia heijastumia, jotka vaikuttavat voimakkaasti äänenlaatuun ja YPAO Volume, joka käyttää poikkeuksellisen tarkkaa 192 kHz / 64-bittinen EQ-korjausta. Lopputulos? Voit luoda ihanteellisen kuunteluympäristön suoraan kotonasi, aivan kuin ammattimaisessa kuuntelutilassa.

Täydellinen ilo omistaa
Tämä malli perii yksinkertaisen ja hienostuneen muotoilun, josta Yamaha Hi-Fi on kuuluisa. Etupaneelin tyylikäs alumiininen viimeistely sopii harmonisesti muiden Hi-Fi-äänetoisto komponenttien kanssa. Tyylikäs muotoilu sekä korkealaatuiset materiaalit syventävät entisestään sekä omistamisen- että kuuntelun iloa.

Normaali hinta: 979,00 €

Special Price 895,00 €

-
+

Tekniset tiedot

 • Yamaha R-N803D stereovahvistin
 • 160 W + 160 W 4 ohm
 • Phono
 • Digitaalinen sisääntulo: Toslink & Coax
 • Mitat L x K x S 435 x 151 x 392 mm 
 • Paino: 11 Kg
big_image

Lisätietoa

Hienostonut piirisuunnittelu Vahvistin yksiköissä on käytössä ToP-ART-konseptin mukainen symmetrinen ja suora piiriasettelu, jossa on rinnakkainen push-pull-rakenne, joka käyttää lähtöliittimissä yhteensä kahdeksaa bipolaarista tehotransistoria (neljä kullakin vasemmalla ja oikealla). Minimoimalla piiritekniikan äänisignaalipolkujen pituudet, olemme laskeneet impedanssia saavuttaaksemme erinomaisen käyttöjännitteen ja maksimitehon 145 wattia (kanavaa kohden). Go Wireless R-N803D on varustettu Bluetooth®-toiminnoilla, jonka avulla voit nauttia helppokäyttöisestä langattomasta musiikkitoistosta älypuhelimista ja muista laitteista Sinun musiikkisi kaikkialla MusicCast luo korkeatasoisen langattoman verkon tarjoten musiikki- ja äänentoistonautintoa. Voit suoratoistaa digitaalisessa muodossa olevaa musiikkia kotiverkossasi älypuhelimeltasi, PC:ltä, NAS- tai muilta laitteilta. Se voi myös jakaa musiikkia ulkoisista laitteista, kuten CD-soittimesta tai televisiosta, joka on liitetty R-N803D-laitteeseen. Voit suoratoistaa äänisisältöä Bluetooth yhdistetystä älypuhelimestasi tai tabletilta MusicCast- laitteisiin muihin huoneisiin.

Yamaha

R-N803D integroitu stereovahvistin