Tuotteita
Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus, nopeat toimitukset, ilmaiset palautukset, kotimainen

Yamaha RX-A3080 9.2 AV-vahvistin titaani

 • Yamaha RX-A3080 9.2 AV-vahvistin
 • Yamaha RX-A3080 9.2 AV-vahvistin titaani
 • Yamaha RX-A3080 9.2 AV-vahvistin liitannat

Yamaha

RX-A3080 9.2 AV-vahvistin

 • Toimitusaika 0-3 päivää.

Yamaha RX-A3080 on 9.2-kanavainen AVENTAGE-malli, jossa on kehittyneimmät Surround:AI-tekoälytoiminnot, korkealaatuisimmat DAC:t ja laadukkaat XLR-liitännät.

Surround-äänen jännittävä realistisuus
Dolby Atmos®- ja DTS-X™-toisto CINEMA DSP HD3:lla

Tämä AV-viritinvahvistin tukee Dolby Atmos- ja DTS-X-toistoa CINEMA DSP HD3:lla, vieden surround-äänentoiston kokemuksen uusiin ulottuvuuksiin. Paranneltu CINEMA DSP HD3 tuo uudet signaalin prosessointialgortimit ja kolme suorituskykyistä prosessoria. Tämä maksimoi elokuvateatterisalin tehosteet jotka toistuvat tarkasti uudenlaisella äänikenttä realismilla, täydellä läsnäolon tunteella, ilman raja-aitoja. Näin voit kokea elokuvan aidon äänenkentän jossa tunnet olevasi temmattu mukaan elokuvakohtaukseen.

Puhtaimpaan äänentoistoon
Erittäin jäykkä rakenne

AVENTAGE RX-A3080:ssa on sulavalinjaisen selkeä muotoilu ja elegantti alumiininen etupaneeli. Yksikkö on ennen muuta erittäin lujarakenteinen: sen sisäosat on vahvistettu H-muotoon asetetuilla poikittaistuilla. Siinä on myös antiresonanssiteknologia (A.R.T.) Yksikön keskiosaan sijoitettu kiila toimii viidentenä jalkana, joka vaimentaa muuntajasta ja muista osista tulevaa värinää. Tästä johtuen kokoonpano on entistä vakaampi ja kotelon resonanssi hajaantuu. Ulkoinen värinä häviää, ja äänenlaatu pysyy mahdollisimman hyvänä.

Optimaalinen suorituskyky
Korkeatasoiset komponentit

Jokainen osa AV-viritinvahvistimessa vaikuttaa äänen laatuun. Parasta suorituskykyä varten AVENTAGE-malleihin on valittu tarkimmat korkeatasoiset komponentit, kuten vaimentavalla lämmönvaihtimella varustettu suuren kapasiteetin päätevahvistin, tehokas erikoisvalmisteinen muuntaja ja korkean suorituskyvyn DSP-laitteet. Lisäksi teknikot optimoivat vahvistimien äänentoiston tarkasti testien avulla.

Matala kohina, korkea resoluutio
ESS SABRE PRO Premier DAC™ ES9026PRO

Lippulaivamallimme RX-A3080 on varustettu huipputason 32-bittisellä SABRE PRO Premier DAC ES9026PRO -muuntimella. ESS:n patentoimalla 32 bitin hypervirralla varustettu totaalisen harmonisen särön (THD) kompensointitoiminto minimoi häiriötasoja. Yhdessä Yahaman kehittämän, äänipiirin vaihe-eroja eliminoivan D.O.P.G (DAC On Pure Ground) -konseptin kanssa se parantaa dramaattisesti hiljaisuutta ja erottelukykyä koko äänialueella, jotta herkimmätkin äänet toistuvat tarkasti ja ilmaisevasti.

Äärimmäinen äänentoiston optimointi
YPAO™-R.S.C. (3D-toiminto, monipistemittaus ja 64 bitin korkeatarkkuuksinen taajuuskorjain)

YPAO-R.S.C. (Reflected Sound Control) analysoi tilan akustiikan mukana toimitettavalla YPAO-mikrofonilla, minkä jälkeen se säätää äänentoiston huoneelle sopivaksi. R.S.C.-toiminto korjaa varhaisia heijastuksia studiotason äänentoistoa varten. YPAO 3D mahdollistaa automaattisen äänentoistoparametrien optimoinnin, joka maksimoi 3D-äänikentän tehokkuuden CINEMA DSP HD3:ssä, kuten myös Dolby Atmos:ssa ja DTS:X:ssä. 64 bitin korkeatarkkuuksinen taajuuskorjainlaskenta takaa luonnollisimman huoneakustiikan.

Matalakohinainen signaalinsiirto
XLR-tuloliitäntä

RX-A3080 on varustettu ammattiäänentoistossa suositulla balansoidulla XLR-tuloliitännällä, joka tarjoaa matalan kohinan. Yhdistettynä B-DA1060 Blu-ray -soittimeen tai CD-soittimeen kuten CD-S2100 tai S3000 joissa on balansoidut lähtöliitännät, mahdollistuu korkealaatuinen signaalinvälitys, eikä äänenlaatu heikkene ulkoisien häiriöiden vuoksi.

Koe 11-kanavainen realismi helposti
Virtuaalinen kaiutintekniikka

RX-A3080 on varustettu kolmella Yamahan alkuperäisellä korkean suorituskyvyn DSP-piirillä, joiden avulla saavutetaan nopea ja suuren kapasiteetin audiosignaalin prosessointi. Lopputuloksena CINEMA DSP HD3 -toisto voi toistaa jopa 11-kanavaista ääntä — myös 7-kanavaisessa järjestelmässä. Tiladatan (myös pystyakseli) täydellinen uudelleenluonti auttaa luomaan erittäin luonnollisen äänikentän.

Normaali hinta: 2 699,00 €

Special Price 2 290,00 €

-
+

Tekniset tiedot

 • Yamaha RX-A3080 9.2
 • 9-kanavainen voimakas surround-ääni
 • 150 W per kanava (8 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0,06 % THD, 2 kanavaa kuormitettuna)
 • 230 W per kanava (4 ohm, 1 kHz, 0,9 % THD, 1 kanava kuormitettuna)
 • 230 W per kanava (8 ohm, 1 kHz, 10 % THD, 1 kanava kuormitettuna)
 • Surround:AI-toiminto optimoi surround-tehosteen automaattisesti reaaliajassa
 • Dolby Atmos®- ja DTS:X™-äänentoisto CINEMA DSP HD3:lla
 • ESS ES9026PRO SABRE DAC ja SABRE9007S Ultra DAC
 • Mahdollisuus lisätä langattomia surround-kaiuttimia* (*MusicCast 20 tai MusicCast 50)
 • Yhteensopiva Amazon Alexa -ääniohjauksen kanssa* (*Saatavuus vaihtelee alueittain)
 • Erittäin jäykkä rakenne, jossa on hyödynnetty antiresonanssiteknologiaa (A.R.T.) Kiila 
 • Korkealaatuiset osat, jotka takaavat optimaalisen suorituskyvyn
 • YPAO™-R.S.C. (3D-toiminto, monipistemittaus ja 64 bitin korkeatarkkuuksinen taajuuskorjain)
 • XLR-tuloliitäntä
 • MusicCast-monihuonejärjestelmä
 • Sisäänrakennetut musiikin suoratoistopalvelut
 • HDMI® (7 sisääntuloa / 3 uloslähtöä), Dolby Vision™ ja Hybrid Log-Gamma
 • Phono-liitäntä vinyylien toistamiseen
big_image

Lisätietoa

Nauti digitaalisesta radiosta DAB/DAB+-viritin Voit kuunnella digitaalisia radiolähetyksiä DAB-virittimen ja parannellun DAB+-virittimen avulla, joten tarjolla on suuri valikoima korkeatasoisen äänenlaadun radiokanavia. Muita etuja ovat kuunneltavissa olevien kanavien automaattinen valinta kätevästä luettelosta sekä hyödyllinen näyttö, josta näkyy esimerkiksi aseman nimi ja musiikin lajityyppi. Vapaasti ja helposti sijoitettavissa Langattomat surround-kaiuttimet Yhdistä tämä AV-vastaanotin langattomaan MusicCast 50- tai MusicCast 20 -kaiuttimeen, niin tulet hämmästymään, kuinka helposti voit luoda langattomat takakaiuttimet sisältävän kotiteatterin. Lisäksi saat ällistyttävän realistisen äänen ilman kaapelisotkua. Voit helposti muuttaa olohuoneesi erityiseksi viihdetilaksi, jossa voit nauttia elokuvista ja musiikista täysillä. Monihuonejärjestelmä MusicCast MusicCastin ansiosta monihuonejärjestelmän hallinnoiminen on vaivatonta. Voit yhdistää helposti kaikki MusicCast-laitteesi samaan verkkoon ja aloittaa äänen jakamisen kotisi kaikkiin tiloihin. Kokeile MusicCastia ilmaiseksi lataamalla ilmainen MusicCast-sovellus ja käyttämällä demotilaa. *Katso lisätietoa erilliseltä MusicCast-sivulta

Yamaha

RX-A3080 9.2 AV-vahvistin