Tuotteita
Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus, nopeat toimitukset, ilmaiset palautukset, kotimainen
remove

Yamaha RX-A880 7.2 AV-vahvistin

 • Yamaha RX-A880 7.2 AV-vahvistin
 • Yamaha RX-A880 7.2 AV-vahvistin titaani
 • Yamaha RX-A880 7.2 AV-vahvistin liitannat

Yamaha

RX-A880 7.2 AV-vahvistin

 • Saatavilla heti varastosta, Toimitusaika 4-14 päivää.

Yamaha RX-A1080 on 7.2-kanavainen AVENTAGE-malli, jossa on parannettu äänenlaatu, korkea teho ja kattavat toiminnot.

Tutki kaikki ulottuvuudet
Dolby Atmos® ja DTS:X™

Yhteensopivuus näiden ällistyttävien teknologioiden kanssa muuttaa tavallisen hetken epätavalliseksi kokemukseksi. Ne tarjoavat henkeäsalpaavan runsaan ja realistisen surround-äänen, sijoittaen ja siirrellen yksittäisiä ääniä, mukaan lukien pään yläpuolella liikkuvat kohteet, mihin tahansa huoneen virtuaaliseen pisteeseen. Koe videoiden ylivoimaisen realistinen liike ja uppoudu niihin – suoraan omassa kotiteatterissasi.

Upottaudu ääneen
CINEMA DSP 3D -äänentoisto

Yamahan erityinen ja uniikki äänikenttiä luova tekniikka kehitettiin yhdistämällä äänikentistä kerättyä dataa digitaaliseen signaalinkäsittelyyn. Yamaha keräsi äänikenttädataa kuuluisista konserttisaleista ja musiikkiklubeilta ympäri maailmaa hyödyntäen laajaa kokemustaan konserttisalien suunnittelusta, kaiutinjärjestelmistä ja miksauksesta. Digitalisoimalla nämä laajat tiedot ja sisällyttämällä ne erityisiin LSI-laitteisiin saadaan kotilaitteilla luotua vaikuttavasti konserttisaleja vastaavat tilat. Upottaudu elokuvien hämmästyttävän realistiseen ääneen ja astu syvälliseen kotiteatteriäänen maailmaan.

Taattua äänenlaatua
Antiresonanssiteknologiakiila

Antiresonanssiteknologia (A.R.T) Tuki on viides tukijalka keskellä laitteen alustaa. Tarjoaa dynaamisen ja tarkan äänentoiston vaimentamalla muuntajasta, tehotransistoreista sekä lämmönvaihtimesta aiheutuvaa värinää sekä värinää, joka saattaa aiheutua kaiuttimien äänistä.

Ammattilaistasoinen äänen optimointi
YPAO-R.S.C. Äänioptimointi, joka on varustettu monipistemittauksella

YPAO-R.S.C. (Reflected Sound Control) analysoi tilan akustiikan ja mittaa useita kaiuttimien ominaisuuksia, jonka jälkeen se kalibroi äänentoistoparametreja optimaalisen äänentoiston saavuttamiseksi kaikkiin kahdeksaan kuuntelupaikkaan. Mikrofoni suorittaa myös huonekorjauksen tuottaakseen studiotason äänenlaadun. YPAO tarjoaa myös DSP-normalisoinnin, joka varioi CINEMA DSP-parametreja ääniheijastumien mukaan. Se toimii niin kuin käytettävissäsi olisi ammattimainen asentaja, joka kalibroi järjestelmäsi. Se pystyy luomaan myös avariin huoneisiin ihanteellisen kuunteluympäristön, jossa on täydellisen tasapainoinen ääni.

Optimaalinen suorituskyky
Korkealaatuiset osat

Yamahan AV-vastaanottimissa on erilliset päätevahvistimet, jotka minimoivat kohinan ja joissa on erilliset virtalähteet analogiselle ja digitaaliselle piirille. Lisäksi niissä on erittäin suorituskykyiset 384 kHz:n, 32 bitin DA-muuntimet, joissa on myös erilliset virtalähteet, joiden ansiosta aivan kaikki äänet korkearesoluutioisista lähteistä toistetaan ilman kohinaa. Uutta korkealuokkaisen äänenlaadun mikropiiriä käytetään äänenvoimakkuuden hallintaan, ja suuret jäähdytyslevyt vaimentavat värinää. Nämä AV-vahvistimet on suunniteltu jokaista yksityiskohtaa myöten tuomaan esille korkeinta mahdollista äänenlaatua.

Normaali hinta: 1 199,00 €

Special Price 899,00 €

-
+

Tekniset tiedot

 • Yamaha RX-A880 7.2
 • 7-kanavainen voimakas surround-ääni
 • 100 W per kanava (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0,06 % THD, 2 kanavaa kuormitettuna)
 • 160 W per kanava (4 ohm, 1 kHz, 0,9 % THD, 1 kanava kuormitettuna)
 • 160 W per kanava (8 ohm, 1 kHz, 10 % THD, 1 kanava kuormitettuna)
 • Mahdollisuus lisätä langattomia surround-kaiuttimia* (*MusicCast 20 tai MusicCast 50)
 • YPAO™-R.S.C.-äänioptimointi, joka on varustettu monipistemittauksella
 • Yhteensopiva Amazon Alexa -ääniohjauksen kanssa* (*Saatavuus vaihtelee alueittain)
 • Antiresonanssiteknologia (A.R.T.) Kiila
 • Alumiininen etupaneeli
 • MusicCast-monihuonejärjestelmä
 • Sisäänrakennetut musiikin suoratoistopalvelut
 • HDMI® (7 sisääntuloa / 2 uloslähtöä), Dolby Vision™ ja Hybrid Log-Gamma
 • Phono-liitäntä vinyylien toistamiseen
big_image

Lisätietoa

Vapaasti ja helposti sijoitettavissa Langattomat surround-kaiuttimet Yhdistä tämä AV-vastaanotin langattomaan MusicCast 50- tai MusicCast 20 -kaiuttimeen, niin tulet hämmästymään, kuinka helposti voit luoda langattomat takakaiuttimet sisältävän kotiteatterin. Lisäksi saat ällistyttävän realistisen äänen ilman kaapelisotkua. Voit helposti muuttaa olohuoneesi erityiseksi viihdetilaksi, jossa voit nauttia elokuvista ja musiikista täysillä. Monihuonejärjestelmä MusicCast MusicCastin ansiosta monihuonejärjestelmän hallinnoiminen on vaivatonta. Voit yhdistää helposti kaikki MusicCast-laitteesi samaan verkkoon ja aloittaa äänen jakamisen kotisi kaikkiin tiloihin. Kokeile MusicCastia ilmaiseksi lataamalla ilmainen MusicCast-sovellus ja käyttämällä demotilaa. Mukavaa nautintoa Kaksi HDMI-lähtöliitäntää Koska RX-A880-mallissa on kaksi HDMI-lähtöliitäntää, se voi olla yhdistettynä samaan aikaan sekä televisioon että LCD-projektoriin. Siten voit käyttää televisiotasi normaalisti, mutta käyttää projektoria lempielokuviesi ja erityisten ohjelmien katsomiseen helposti ja ilman, että liitäntöjä täytyy muuttaa. Sisäänrakennettu HDMI-toiminto on viimeisimpien vaatimusten mukainen ja tukee myös mm. HDR-kuvaa (Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma), 4K/60p-läpivientiä ja 4K-skaalausta.

Yamaha

RX-A880 7.2 AV-vahvistin