Tuotteita
Klarnan kesäkampanja - Osta nyt, maksa syyskuun alussa, kulut vain 4,99 € - Valitse kassalla maksa myöhemmin

SR-B20A SOUNDBAR

 • Valkoinen soundbar
 • Yamaha SR-B20A SOUNDBAR
 • Yamaha SR-B20A SOUNDBAR edullinen soundbar

Yamaha

SR-B20A SOUNDBAR

 • Saatavilla heti varastosta, Toimitusaika 0-3 päivää.

The Game is on Osta Yamaha SOUNDBAR* ( SR-B20A ja SR-C20A ) ja saat 129 euron kuulokkeet kaupan päälle. Kampanja voimassa 01.06.2021-30.06.2021. Kuluttaja joka ostaa kampanjoitavan Soundbar-mallin kampanja-aikana ja rekisteröi hankinnan verkkosivuillamme olevan kampanjalinkin (fi.yamaha.com) kautta, saa veloituksetta puoleltamme IN EAR Bluetooth nappikuulokkeet (arvo 129€). Lue lisää sivun alareunasta.
Kuvittele, että katsot elokuvaa ja kuulet ympärilläsi pehmeän sateenropinan. Tai jopa yläpuolella lentävän helikopterin jylinän. Tämän soundbarin liittämisen jälkeen kuulet tilan täyttävän kirkkaan äänen. Se tempaa mukaansa tavalla, johon TV-kaiuttimet eivät pysty.

Yamaha SR-B20A – YLEISKATSAUS
Kun arvostat korkeatasoista äänentoistoa, miksi et hankkisi sen mukaista kaiutinta? Tämä kompakti ja ytimekäs soundbar on erittäin helppokäyttöinen ja miellyttävä.

UPPOUDU MUSIIKKIIN
Heti toistopainikkeen painamisen jälkeen kuulet äänet vasemmalta ja oikealta puolelta, takaa ja jopa yläpuolelta. Virtuaalinen 3D-tilaääni ja DTS virtual:X -tekniikka yhdessä kietovat koko kehosi äänen maailmaan.

HELPPO MÄÄRITTÄÄ, HELPPO KÄYTTÄÄ
Nopea määritys

Voit asentaa tämän soundbarin vain muutamassa minuutissa ja nauttia heti paremmasta äänestä. Aseta soundbar television alle tai kiinnitä se seinälle asennusreiän avulla.

Kätevä hallinta

Voit säätää äänitiloja, äänenvoimakkuutta ja muita ominaisuuksia helposti Sound Bar Remote -sovelluksella mobiililaitteellasi. Lisäksi HDMI ARC -liitännän avulla voit hallita televisiota ja soundbaria vain yhdellä kaukosäätimellä.

KRISTALLINKIRKAS
Vahva basso

Sisäisen kaksois-subwooferin ansiota voit kokea täyden bassoalueen yhdestä soundbarista.

Clear Voice

Sinun ei enää tarvitse lisätä äänenvoimakkuutta kuullaksesi suosikkihahmosi puhuvan. Clear Voice -tekniikka korostaa vuoropuhelua ja kerrontaa, jolloin äänet erottuvat paremmin taustamelusta.

Neljä äänitilaa

Käyttämällä erilaisia äänitiloja saat entistäkin paremman viihdekokemuksen. Äänitilat on suunniteltu erityisesti musiikkia, elokuvia, pelejä ja televisiota varten.
HELPPOA KUUNTELUA
Yhdistä soundbar minkä tahansa Bluetooth®-yhteensopivan laitteen kanssa ja suoratoista suosikkimusiikkia, podcasteja ja viihdettä.
SOPIVAN KOKOINEN
Tilaa ei tarvitse raivata muulle kuin yhdelle pienelle soundbarille. Sisäisen subwooferin ansiosta tämä laite pysyy pienikokoisena tuottaen silti tehokkaan basson.
269,00 €
-
+

Tekniset tiedot

 • Yamaha SR-C20A
 • Bluetooth
 • HDMI ARC
 • B20A – Soundbar, jossa virtuaalinen 3D-tilaääni, sisäinen subwoofer ja Clear Voice.

 • Kaksi sisäänrakennettua subwooferia tuottaa syvän basson matalasta rungosta.
 • Clear Voice toiminto parantaa puheäänen laatua
 • DTS® Virtual:X™ 3D surround äänikenttä
 • Bluetooth® kytkentä langattomaan musiikin välitykseen
 • Helppo asennus ja käyttö HDMI™-kytkennällä ja Sound Bar ohjaussovelluksella
 • Mitat:910 × 53 × 131 mm
big_image

Lisätietoa

Osta kampanjassa oleva soundbar* 1.6.2021 - 30.6.2021 välisenä aikana valtuutetulta Yamaha jälleenmyyjältä step 2 Täytä kampanja lomake osoitteessa: http://europe.yamaha.com/cashback ennen15.7.2021.Lomakkeen täytössä tarvitset ostotositteen ja laitteen sarjanumeron step 3 Kun kampanja lomake on hyväksytty saat TW-E3 True Wireless kuulokkeet kotiin

Yamaha

SR-B20A SOUNDBAR