Tuotteita
Klarnan kesäkampanja - Osta nyt, maksa syyskuun alussa, kulut vain 4,99 € - Valitse kassalla maksa myöhemmin

SR-C20A SOUNDBAR

 • Yamaha SR-C20A SOUNDBAR
 • Yamaha SR-C20A halpa ja hyvä soundbar

Yamaha

SR-C20A SOUNDBAR

 • Saatavilla heti varastosta, Toimitusaika 0-3 päivää.

The Game is on Osta Yamaha SOUNDBAR* ( SR-B20A ja SR-C20A ) ja saat 129 euron kuulokkeet kaupan päälle. Kampanja voimassa 01.06.2021-30.06.2021. Kuluttaja joka ostaa kampanjoitavan Soundbar-mallin kampanja-aikana ja rekisteröi hankinnan verkkosivuillamme olevan kampanjalinkin (fi.yamaha.com) kautta, saa veloituksetta puoleltamme IN EAR Bluetooth nappikuulokkeet (arvo 129€). Lue lisää sivun alareunasta.
Yamaha SR-C20A on pieni soundbar huoneelle, mutta valtava harppaus kodin viihdelaitteistolle. Tämä soundbar pystyy siihen, mihin TV-kaiuttimet eivät pysty. Kun astut huoneeseen, tunnet eron heti kuullessasi tilan täyttävän ja mukaansatempaavan äänen.

Joskus parhaat asiat tulevat pienissä pakkauksissa. C20A-soundbar on leveydeltään vain 60 cm, joten huoneeseen tullessasi huomaat äänen – et kaiutinta.

UPPOUDU MUSIIKKIIN
Tilaääni

Koe ääni huoneen eri kohdista virtuaalisen tilaäänitekniikan avulla.

Vahva basso

Nyt voi sekä kuulla että tuntea äänen, sillä sisäinen subwoofer tuottaa uskomattoman syvyyden.

Clear Voice

Sinun ei enää tarvitse lisätä äänenvoimakkuutta kuullaksesi suosikkihahmosi puhuvan. Clear Voice -tekniikka korostaa vuoropuhelua ja kerrontaa, jolloin äänet erottuvat paremmin taustamelusta.

HELPPO MÄÄRITTÄÄ, HELPPO KÄYTTÄÄ
Nopea määritys

Voit asentaa tämän soundbarin vain muutamassa minuutissa ja nauttia heti paremmasta äänestä. Aseta soundbar television alle tai kiinnitä se seinälle asennusreiän avulla.

Kätevä hallinta

Voit säätää äänitiloja, äänenvoimakkuutta ja muita ominaisuuksia helposti Sound Bar Remote -sovelluksella mobiililaitteellasi. Lisäksi HDMI ARC -liitännän avulla voit hallita televisiota ja soundbaria vain yhdellä kaukosäätimellä.

Neljä äänitilaa

Käyttämällä erilaisia äänitiloja saat entistäkin paremman viihdekokemuksen. Äänitilat on suunniteltu erityisesti musiikkia, elokuvia, pelejä ja televisiota varten.
HELPPOA KUUNTELUA
Yhdistä soundbar minkä tahansa Bluetooth-laitteen kanssa ja suoratoista suosikkimusiikkia, podcasteja ja viihdettä.
SOPIVAN KOKOINEN
Tämä 600 mm leveä ja 64 mm korkea soundbar mahtuu pieniinkin tiloihin, joten nyt tilan koko ei ole esteenä upealle äänentoistolle.

249,00 €
-
+

Tekniset tiedot

 • Yamaha SR-C20A
 • Bluetooth
 • HDMI ARC
 • VIRTUAL SURROUND 2D
 • C20A – Kompakti soundbar, jossa sisäinen subwoofer, Bluetooth® ja Clear Voice.

 • Täydellinen tilaa säästävä ratkaisu, jossa tinkimättömän kirkas ja tilan täyttävä ääni 
 • sisään rakennettu subwoofer (L 600 x K 64 x S 94mm)
 • Clear Voice-toiminto parantaa puheäänen laatua
 • Bluetooth® kytkentä langattomaan musiikin välitykseen
 • Helppo asennus ja käyttö HDMI™-kytkennällä,
big_image

Lisätietoa

Osta kampanjassa oleva soundbar* 1.6.2021 - 30.6.2021 välisenä aikana valtuutetulta Yamaha jälleenmyyjältä step 2 Täytä kampanja lomake osoitteessa: http://europe.yamaha.com/cashback ennen15.7.2021.Lomakkeen täytössä tarvitset ostotositteen ja laitteen sarjanumeron step 3 Kun kampanja lomake on hyväksytty saat TW-E3 True Wireless kuulokkeet kotiin

Yamaha

SR-C20A SOUNDBAR