Tuotteita
Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus, nopeat toimitukset, ilmaiset palautukset, kotimainen

Yamaha YSP-5600

 • Yamaha YSP-5600
 • Yamaha YSP-5600
 • Yamaha YSP-5600
 • Yamaha YSP-5600

Yamaha

YSP-5600 soundbar

 • Saatavilla heti varastosta, Toimitusaika 0-3 päivää.

Yamaha YSP5600 tajroaa 3D- äänentoiston joka vastaa 7.1.2 kanavaista toteutusta on toteutettu käyttäen Yamahan ainutlaatuista Digitaalista ääniprojisointitekniikkaa joka mahdollistaa elokuvista ja musiikista nauttimisen jännittävällä 3D Surround- äänentoistolla. MusicCast- toiminnallisuus mahdollistaa musiikkisisällöstä nauttimisen lukuisilla lähteillä läpi koko kodin käyttäen ainutlaatuista sovellusta.

Aito 3D- monikanava äänentoisto on toteutettu yhdessä yksikössä käyttäen digitaalista monikanava projisointitekniikkaa
Yksikön etuosassa on 44 tarkalleen laskettua -ja suunnattua kaiutinta. Jotta niiden avulla voitaisiin luoda 7-kanavan äänisäteet (Etu vasen/oikea, keski, taka vasen/oikea, ylä vasen/oikea), jokainen kaiutin on erillisohjattu omalla aikaviiveellä ja omalla vahvistinpiirillä. Nämä säteet projisoidaan seiniin ja kattoon, joista ne heijastuvat tarkasti kuuntelupaikkaan. Tämä luo saman äänikentän kuin olisi seinä – tai kattoasennuskaiuttimet, ei siis virtuaalista ääntä, vaan aito 3D- monikanava äänentoisto. Lisäksi YSP-5600:n sivukanavien äänisäteitä käytetään Surround back- takakaiuttimien äänikentän luomiseen jolloin takakanavat haamuyhdistelmänä toimivat samalla tavalla kuin olisi 7.1.2 Dolby Atmos tai DTS:X toisto.

Yläkanavien toisto on toteutettu sijoittamalla kuusi suunnattua kaiutinta yksikön kummassakin päässä (yht. 12 kpl). Nämä kaiutinmuodostelmat käyttävät 28mm halkaisijan elementtejä. Näiden äänisäteiden täyden hyödyn saavuttamiseksi elementit ovat sijoitettuna suuntaavaan levyyn ja äänisäde on sovitettu pystysuunnassa. Äänikentän vaste on juuri sellainen kuin käytettäessä oikeita kattoasennuskaiuttimia. Joten saat mahtavan äänen vaivautumatta asentamaan kaiuttimia ja johtoja vetämättä.

Normaali hinta: 1 799,00 €

Special Price 1 349,00 €

-
+

Tekniset tiedot

 • 44 kaiutinta, upea surround-ääni
 • Dolby Atmos ja DTS:X tuki
 • Airplay ja Bluetooth
 • HDMI 4K60p HDCP 2.2
 • MusicCast
 • Subwoofer
 • Mitat: 1,100 x 216 x 122 mm jalustan kanssa
 • Mitat: 1,100 x 212 x 93 mm; ilman jalustaa
big_image

Lisätietoa

Voit ohjata kaiutinta helposti Yamaha MusicCastilla. MusicCast on musiikinvälitystä kodin langattomassa verkossa parhaalla äänenlaadulla. MusicCast tuotteet sisältävät WLAN IN/OUT, Bluetooth IN/OUT, Airplay sekä Spotify Connect ominaisuudet. Yamaha MusicCast kykenee välittää analogiset, digitaaliset sekä verkonyli saatavat signaalit kodinverkossa yhteensopivaan MusicCast tuotteeseen High Resolution (192KHz/24-bit) ja jopa DSD-tasoisena(5,6MHz). Yamaha MusicCast järjestelmää ohjaataan erittäin helppokäyttöisen Suomenkielisen sovelluksen kautta (iOs ja Android). Voit ladata ohjaus-sovelluksen ennakkoon ja tutustua sovellukseen DEMO-osion kautta. YSP-5600 tukee myös Dolby Atmos ja DTS:X ääniraitoja. Yläkanavien suuntaus voidaan sovittaa tarkalleen vastaamaan istumapaikkaa Toistaaksesi viimeisimpiä monikanava formaatteja kuten Dolby Atmos ja DTS:X, suhde kuuntelupaikan ja yläkanavien sijoittumisen välillä on hyvin tärkeä jotta äänikentän toisto vastaisi alkuperäistä. YSP-5600:n kattoon suunnattujen äänisäteiden kulma on säädettävissä mahdollistaen näin yläkanavien oikean sovittamisen kuuntelupaikkaan joko käsivaraisesti tai automaattisesti. Vaikka kuuntelupaikka näyttöön nähden muuttuisi, saat silti täyden hyödyn yläkanavien luonnollisesta 3D- äänimaailmasta. Dialogin nosto varmistaa asiallisen puheen suuntautumisen Useiden soundbar- tuotteiden kanssa, jotka ovat sijoitettuna TV:n alle, varsinkin TV:n ollessa laajakuvamallia, puhe ja lauluäänet tuntuvat tulevan ihmisten alta niiden puhuessa tai laulettaessa. Tämän ongelman estämiseksi YSP-5600:ssa on dialogin nosto- toiminto (kolmeportaisella säädöllä) joka saa aikaan suunnattavien kaiuttimien heijastettavien säteiden nostamaan dialogia korkeussuunnassa sopivalle tasolle näytöllä. Näin nautit äänestä ja kuvasta jotka ovat täydellisesti linjassa kuten elokuvateatterissa. YSP-5600 tukee molempia viimeisimpiä formaatteja sekä Dolby Atmosia että DTS:X:ää jotka ovat saaneet paljon huomiota elokuvateollisuudessa. Dolby Atmos tuki on heti käyttöönotosta kun taas DTS:X tuki on suunniteltu toteuttavan ohjelmistopäivityksen myötä

Yamaha

YSP-5600 soundbar